Gaziantep FK maçı öncesi şok gelişme! Hatayspor'da Volkan Demirel, istifa kararı aldı Gaziantep FK maçı öncesi şok gelişme! Hatayspor'da Volkan Demirel, istifa kararı aldı

Süper Lig’de zirve takibine devam eden Fenerbahçe, önündeki Avrupa mücadelesini de başarıyşa tamamlamak istiyor. Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisi Union SG ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, ilk maçtan skor avantajını elde ederek İstanbul’da oynanacak karşılaşmaya rahat çıkmak istiyor.

Batshuayi

Fenerbahçe'nin Kongo asıllı Belçikalı millî futbolcusu Michy Batshuayi ise, mücadele öncesindekonuştu. İyi bir rakibe karşı oynayacaklarını söyleyen Batshuayi, "Hafife almamalıyız ve bunun bilincindeyiz. Genel anlamda güzel bir maç olacak. Hocamızla iyi anlaşıyorum ve bana olan güvenini hissediyorum. Her oyuncu gibi ben de oynamak ve gol atmak istiyorum. Hocamız, beni ne zaman kullanması gerektiğini biliyor. Sonuçta patron o. Benim açımdan büyük mutluluk burada olmak. Ailem yarın maçta olacak. Böyle bir ambiyansta maç oynamak benim için büyük bir keyif olacak. Benim büyüdüğüm yer burası. Beni izleyenlerin önünde iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. Belçika futbolunda fazlaca gelişim olduğunu düşünüyorum. Bu gelişimi takdir ediyorum" dedi.