Fatih Terim Belgeseli yayınlandıktan sonra Netflix üyelik ücreti de merak konusu olmaya başlandı. Üyelik ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Netflix üyelik kaç TL 2022?

2022 başında ise abonelik ücretleri temel paket için 26,99 Türk lirası, standart paket için 40,99 Türk lirası, özel paket içinse 54,99 Türk lirası şeklindeydi.

Netflix ücretleri ne kadar?

Son zamla birlikte Netflix temel paket fiyatı 45,99 TL oldu. Son zamla birlikte Netflix standart paket fiyatı 69,99 TL oldu. Son zamla birlikte Netflix özel paket fiyatı 93,99 TL oldu.

Netflix kaç kişi kullanabilir 2022?

Temel plan bir kişilik, standart plan 2 kişilik ve özel plan ise 4 kişilik paketleri içeriyor. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2022 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da kaldırdı.

1 yıllık Netflix ne kadar?

Netflix Türkiye, abonelik ücretlerine zam yapmayı sürdürüyor. Yıl başında 26, 99 TL olan Temel Paket, bir önceki zamdan sonra 37.99 TL, Standart paket ise 40,99 TL'den 57,99 TL, Özel paket ise 54,99 TL'den 77,99 TL olmuştu.

2 kişilik Netflix nasıl alınır?

Bir başkası için Netflix web sitesinden Netflix hesabı oluşturabilirsiniz.

  1. Netflix hesabınızdaki oturumu kapatın.
  2. netflix.com/signup adresine gidin.
  3. Bir plan seçin. ...
  4. Bir e-posta adresi girip parola belirleyerek hesabınızı oluşturun.
  5. Bir ödeme yöntemi girin

    • Hesabı oluşturduğunuz kişi için ödemeleri siz yapmak istiyorsanız kendi ödeme bilgilerinizi kullanabilirsiniz.

      NOT:

       

      Ödeme yöntemi güncelleninceye veya hesap iptal edilinceye kadar, üyelik ücreti her ay sizin ödeme yönteminizden tahsil edilecektir.

  1. İşte bu kadar.Adına hesap oluşturduğunuz kişi, desteklenen bir cihazda e-posta adresini ve parolasını girip Netflix'te oturum açarak izlemeye başlayabilir.

Yeni hesabı oluşturduktan sonra, sayfanın sağ üst köşesindeki profil adının üstüne gidip Netflix Oturumunu Kapat öğesini seçebilir ve ardından kendi hesabınızda oturum açabilirsiniz.

Netflix orta paket kaç kişilik?

Netflix Standart Paket: Aynı anda iki cihazdan yayın izleme olanağı mevcut. Ayrıca içeriklerde HD yayın (720p) çözünürlük sağlıyor. Ücreti ise aylık sadece 40.99 TL. Netflix Premium Paket: Aynı anda 4 cihaza kadar yayın izleme imkanı var.

Netflix ilk ay ücretsiz değil mi?

Netflix ücretsiz deneme üyeliği sunmaz, fakat Netflix'in size göre olmadığına karar verirseniz istediğiniz zaman çevrimiçi olarak planınızı değiştirebilir ya da üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Sözleşme yok, iptal ücreti yok, taahhüt yok. Kaydolabilir ve Netflix'in sunduğu tüm hizmetlerden yararlanabilirsiniz.