Okullar bazen gün gün bazen ise günlerce tatil sürecine giriyor. Bu süreçler öğrencilerin eğlenmesi, tatilin tadını çıkarması adına motive edici oluyor. Daha sonra öğrenciler dersler için daha motive olmuş oluyor. Nisan ayında 10 gün okullar tatil edilecek. İşte detaylar..

İşte Bakanlığın eğitimde yeni müfredatı İşte Bakanlığın eğitimde yeni müfredatı

Öncelikle 31 Mart seçimleri Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda gerçekleştirilecek. Oy kullanma ve sayım işlemleri burada yapılacak. Okulların eğitim öğretime yetişememesi gibi nedenlerden dolayı 31 Mart tarihinin ertesi günü okulların 1 gün süreyle tatil edilmesi bekleniyor.

Bunun yanı sıra Nisan ayında 9 günlük bayram tatili bekleniyor. Henüz resmi açıklamaya göre bu net olmasa bile öğrenciler için 9 günlük ara tatil kesin durumda. Ara tatil ve Ramazan Bayramı çakışıyor. 10 Nisan Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramından önceki gün Pazartesi ve Salı günlerinin tatil edilmesi bekleniyor.

Ramazan Bayramı ya da ara tatil ve 1 günlük seçim tatili dolayısıyla öğrenciler Nisan ayında tatile doyacak. Toplamda 10 gün tatil etmiş olacaklar.