Gaziantep’in sevilen sağlıkçılarından uzun süre idarecilik ve başhekimlik yapan aslen Oğuzeli Hacar Köyü nüfusuna kayıtlı olan Diş Hekimi Hüseyin Bayhan ‘siyasette bende varım’ diyerek MHP’den Oğuzeli Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

GENEL MERKEZDE İSTİŞARELERDE BULUNDU Diş Hekimi Hüseyin Bayhan uzun süre idareci ve Başhekimlik görevlerini başarıyla sürdürdü. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezine giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Sadin Durmaz ile görüşerek adaylık başvurusunda bulundu.

Bayhan, TBMM Meclis İdare Amiri Mhp Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile de görüşerek adaylık için istişarelerde bulundu.  

Hüseyin Bayhan Şahinbey Ağız Diş Hastanesi’nde 5 yıla yakın Baş Hekimlik yaparak buradan emekli oldu.

OĞUZELİ’NİN EVLADIYIM SORUNLARIN FARKINDAYIM Hüseyin Bayhan, “Gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden Oğuzeli Belediyesi başkanlığına adayım. İlçenin içinden çıkmış bir kardeşiniz olarak Oğuzeli’ni cazibe merkezi yapmak için elimi taşın altına sokmak için yola çıktım. Rabbim nasip ederde Oğuzeli’nde aday gösterilip kazanırsam projelerim hazır.”  2 DÖNEMDİR CUMHUR İTTİFAKI MHP ADAYI KAZANIYOR Gaziantep’in Oğuzeli ilçesi 2 dönemdir Cumhur İttifakı bileşeni olan Milliyetçi Hareket Partisi adayı kazanıyor.