Şimdilerde Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünü oynayacağı 'İnci Taneleri' dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen bir isim.

Türkiye'nin başarılı oyuncularından Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Güzel oyuncunun özel hayatı ve sosyal medya paylaşımları da izleyicilerin merak odağı olmaya devam ediyor.

Özellikle yeni projesi öncesinde yoğun bir ilgi gören Hazar Ergüçlü, izleyicileriyle heyecanını paylaşarak projenin tanıtımını yapıyor.

Uzun süre pavyon dansıyla gündemde kalan başarılı oyuncu, son pozuyla takipçilerinin beğenisini kazandı.

İç çamaşırlı pozuyla mest etti

Ceketinin içine sadece iç çamaşırı giyen Hazar Ergüçlü, verdiği cesur pozları peş peşe sıraladı. Takipçileri kayıtsız kalamadı.

İnci Taneleri dizisi henüz başlamadan dizideki Dilber karakteriyle adeta bütünleşen Hazar Ergüçlü'nün pozları, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

65A62Ae47492B284

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri için geri sayım devam ediyor. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'nın paylaştığı dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. İnci Taneleri’ ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Hazar Ergüçlü şimdi ise sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Yeni projesi heyecanla beklenen ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla konuşuldu.

Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı

Mini elbisesi giydi

Güzel oyuncu, mini elbisesiyle sandalyeye oturarak poz verdi.

Ergüçlü’nün tercih ettiği ayakkabı modeli de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güzel oyuncunun tarzına yorum yağdı.