Kara para aklama, vergi kaçırma, suç örgütü kurma suçlarından tutuklanan Engin Polat ve Dilan Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, Engin Polat'ın namaza başladığını, Dilan Polat'ın ise İnşirah suresini Arapçasından okuduğunu söyledi. Polat çiftinin avukatının sözlerine üzerine gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Sen vergiyi kaçır, kara parayı akla, sonra 'Allah'ım affet'" şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

Polat Di̇n

Tüm Türkiye'nin konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat çifti gündemden düşmüyor. Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, katılfıpı bir programda Engin Polat'ın namaza başladığını Dilan Polat'ın ise İnşirah suresini okuduğunu söyledi. Kaya'nın sözleri Fatih Portakal'ın tepkisini çekti. Portakal'dan avukatın sözlerine üzerine sert yorum geldi.

Sözcü Tv'de yer alan habere göre; Fatih Portakal, "Biliyorsunuz aşağı yukarı 15'in üzerinde araçları vardı, 20'ye yakın araçları vardı, Yediemin'de duruyordu. Tabii ister istemez bu bir para demek. Ve bu araçlar TMSF'ye şimdi nakledildi. Bir taraftan da Engin Polat'ı da görüyorsunuz; cezaevinde namaza başlamış. Hayırlı olsun" dedi.

Çiftin avukatı Hüseyin Kaya da Dilan ve Engin Polat hakkındaki son bilgileri paylaştı ve "Engin sakalları kesti. Saçları kesti, namaza başladı, Mai ve Siyah okuyor, benim verdiğim kitapları okuyor. Gogol'un Palto'sunu okuyor." dedi.

Avukatlarına göre Engin Polat'ın manevi ve edebi gelişimine Dilan Polat da kayıtsız kalmadı, cezaevinde Kur'an okumaya başladı. Avukatları "Dilan Polat İnşirah suresini Arapçasından okuyor. Bunu dedim okursan Türkçesini de oku ee yani Yüreğim genişlesin..." şeklinde konuştu. 

FATİH PORTAKAL AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ! ''HALA DAHA DİNİ KULLANIYORLAR'' 

Hüseyin Kaya'nın sözlerinin ardından Fatih Portakal açtı ağzını yumdu gözünü.

Portakal "Hala daha dini kullanıyorlar. Engin Bey veya Engin Bey'in avukatı olan şahıs, o da oradan bir propaganda yapmaya çalışıyor. Biz de aptal olmadığımızı göstermek için hala böyle dini mesajlar veriyorlar. Namaza başlıyormuş onu Allah kabul etsin de kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Sen vergiyi kaçır iddia yönde, kara parayı akla, efendime söyleyeyim organize örgüt suçlamasıyla hakim karşısına çık, tutuklan, uyuşturucu madde imalatı yap, ondan sonra ben namaza başladım, Allah'ım beni affet... Hadi ya Allah Allah. Avukat da çıkıyor oradan bak bunu oku bilmem ne diye o da propaganda yapıyor. Bu haberleri ekrana getiriyorum; bu insanlar bizi kandırmasın diye. Yani kandırmaya meraklılar, inanmayın bunlara çok fazla. Ama Allah kabul etsin yine. Tabii ben bilemem, niyet okuyamam o konuda." ifadelerini kullandı.

Avukatlarına göre Engin Polat'ın manevi ve edebi gelişimine Dilan Polat da kayıtsız kalmadı, cezaevinde Kur'an okumaya başladı. Avukatları "Dilan Polat İnşirah suresini Arapçasından okuyor. Bunu dedim okursan Türkçesini de oku ee yani Yüreğim genişlesin..." şeklinde konuştu.

Avukatlarına göre Engin Polat'ın manevi ve edebi gelişimine Dilan Polat da kayıtsız kalmadı, cezaevinde Kur'an okumaya başladı. Avukatları "Dilan Polat İnşirah suresini Arapçasından okuyor. Bunu dedim okursan Türkçesini de oku ee yani Yüreğim genişlesin..." şeklinde konuştu.