Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru, eski eşini öldürüp intihar etti. 

Mersin'in Yenice Mahallesi'nde yaşanan acı olayda, Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görev yapan polis memuru Mustafa Yıldır, bir yıl önce ayrıldığı ikinci eşi Mervegül Bayer ile sokak ortasında buluştu.

G I D0B Or W A A Au U K

İki eski eş arasında gerçekleşen görüşme kısa sürede tartışmaya dönüştü.

Olay, ilçeye bağlı Yenice Mahallesi'nde demir yolları kenarında meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Yıldır (41), 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer (31) ile bir süre görüştü. Görüşmenin ardından polis memuru Mustafa Yıldır, tartıştığı eski eşi Mervegül Bayer'i tabancayla kafasından vurdu.

Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı Adıyaman’da polis karakolunda silahlı saldırı

G I D0B Os W I A Aled C

Polis Yıldır, sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti. Olayı duyan çevredekiler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin Mervegül Bayer'e müdahale etmesinin ardından Bayer, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

Mersinde Polis Memuru Eski Esini Ndtp Cover

SALDIRGAN POLİS MEMURU, KENDİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Yıldır'ın intihar etmeden önce gerçekleştirdiği saldırı sonucu, özel bir şirkette satış danışmanı olarak çalışan Mervegül Bayer ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ancak yolda hayatını kaybetti. Olayın ardından çevredekiler büyük şok ve üzüntü yaşadı.

Eski Esini Olduren Polis Intihar Etti H

Mersin Tarsus Polis Memuru Eski Karisini Vurdu 07032024 Dha 3

ADLİ VE TIBBİ İŞLEMLER BAŞLATILDI

Gerekli adli ve tıbbi işlemler için Bayer ve Yıldır'ın cenazeleri otopsi için hastane morguna sevk edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Mersin Tarsus Polis Memuru Eski Karisini Vurdu 07032024 Dha 4

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.