CHP'den yapılan açıklamaya göre; Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu’nun düzenlediği buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Neşet Uçar, Milletvekili Adaylarından Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Müslüm Şahinsoy, Gökhan Çeliktürk ve Vijdan Aktaş ile basın mensupları , Pazarcık Bölgesi Dernek Başkanları ve Atmalı Aşireti mensupları katıldı.

YOĞUN KATILIM

Bin kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantı adeta demokrasi şölenine dönüştü. Pazarcılıklı ve Atmalı Aşireti üyelerinin Reisoğlu’na ilgisi büyük oldu. Reisoğlu’nun adeta gövde gösterisi olan toplantı, Gaziantep’te değişimin de başladığının göstergesi oldu. 

966b2a37-777a-4933-93f4-a7de9accb7e7

UÇAR RESİOĞLU’NU VATANDAŞA EMANET ETTİ 

Programda bir konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Neşet Uçar, “Şuna eminim ki buradaki insanlar Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu 13. Cumhurbaşkanı ve sizin evladınız olan, sizden biri olan Sayın Reis Reisoğlunu Milletvekili yapacaktır. Reis Reisoğlu'nu sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı. 

SİZLERDEN BİRİYİM

CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Reis Reisoğlu, “Sevgili hemşehrilerim, ailem, çok kıymetli dostlarım, basın mensubu kardeşlerimiz burada. Görmek istediğimiz herkes burada. Halil İbrahim Sofrası etrafında toplandık. Çünkü hedef ve isteklerimiz aynı. Ben burada siyaset konuşmayacağım. Buradaki amacım siyaset değil ben sizin evladınızım, sizden biriyim, kardeşinizim. Aynı ailede yaşıyoruz, aynı evden çıkmayız, aynı coğrafyada aynı kaderi paylaşıyoruz.  Sizlerin sorunlarını biliyorum sizlerin sorunları benim sorunlarım. Çünkü aynı sorunları yaşıyoruz.  Şimdi birlik beraberlik günü.  Pir Sultan'ın dediği gibi ‘Gelin Canlar Bir Olalım’. Ben kendimi önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum.  Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.