Şahinbey Belediyesi’ne bağlı temizlik ve zabıta ekipleri Ramazan Bayramı’nın ilk gününden son gününe kadar vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması ve mağduriyet yaşamaması için gece gündüz demeden çöp toplamanın yanı sıra temizlik ve dezenfekte çalışmalarını da yaptı. Zabıta ekipleri ise denetimlerini aralıksız sürdürürken, Fen İşleri ekipleri de çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdü.

Gaziantep’te Camiden Çıkan Adama Korkunç Saldırı! Dehşet Anları! Gaziantep’te Camiden Çıkan Adama Korkunç Saldırı! Dehşet Anları!

Bayramda Personel Görev Başinda (3)

BAYRAM BOYUNCA EKİPLERİMİZ GÖREV BAŞINDAYDI

Ramazan Bayramı süresinde ekiplerin gece ve gündüz demeden çalıştığını belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu,  “Paylaşmanın dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği bir Ramazan Bayramını daha geride bırakmış bulunuyoruz. Belediyemizce; hemşerilerimizin bayramlarını en güzel şekilde geçirmeleri için azami gayret gösterilmiştir. Ramazan Bayramı süresinde Belediyemizin Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Zabıta ekipleri gece gündüz demeden, vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmeleri için çalıştılar” dedi.