İnci Taneleri dizisinde Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin performansı büyük ses getirdi.

Dansı, elbisesi derken Dilber, sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu.

Önceki akşam Bayrampaşa Ora Arena’da düzenlenen Martı Festivali’nde sahneye çıkan pop müziğinin konuşulan ismi İrem Derici de gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.

İrem Derici, İnci Taneleri’n de rol almak istediğini duyurdu. Derici, “Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak” dedi. İrem Derici, Bayrampaşa Ora Arena’da düzenlenen festivalde sahne aldı. Şarkıcı, 9 Şubat’ta çıkacak ‘Delil’ parçasını ilk kez seslendirdi.

‘HERKES PAVYONCU OLDU ARTIK’

‘Delil’ parçasını içeriğini anlatan şarkıcı, “40 yaşıma üç sene kalmış klipte mahvoldum. Oturduğun yerden çek işte klibi… Sular içindeydim. İki gün yamuldum” açıklamalarında bulundu.

“Şimdi herkes pavyoncu oldu. Zam geldi o açıdan mutlu değilim. Ankara ve İzmir’e gidince pavyona gidiyorum. Seviyorum pavyon eğlencesini… ”

“Yılmaz Erdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Hazar Ergüçlü’nün dansı muhteşem. Acayip bir kadın. Sakin durduğuna bakmayın o da delidir…”

“İlk bölümü yemek eşliğinde izledim. Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum.” açıklamasını yaptı.

‘İREM BİZİ PAVYONA GÖTÜR PANKARTTI’

Kanal D’de yer alan ‘İnci Taneleri’ dizisindeki ‘Gemileri Yakarım’ eserinin popüler olmasını konuşan Derici, “Herkes söyleyince repertuvarıma almak istemedim” dedi.

Derici konserinde, “İrem bizi pavyona götür” pankartları için, “5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Biz ‘Rastgele’ şarkısında dört kişiydik…”

“Pavyon olunca, Mustafa Ceceli sıvıştı hemen. Benim, diğer ‘Rastgele’ grubundan Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı hayali kurar, biz pavyon açmak, çok iyi.” Şeklinde espri yaptı.

Kadın şarkıcılarla ilgili konuşan Derici, "Selülitlerimiz belli olmasın diye varis çorabımızı giydik. Bunlar sıkı tutuyor. Bazıları 2-3 tane giyiyor. İsim vermeyeceğim. Şaka bir yana bu dönem daha çok özeniyorum.” dedi.

"Gitmişken kalmak lazım"

Sevgilisi Gökhan Fırat’la çıktığı Paris tatilinden dönen şarkıcı, “Mesela Viyana konseri var, üç gün uzatıyoruz. Gitmişken kalmak lazım malum biletler artık el yakıyor.” dedi. Aşk sorusuna da “Güzel güzel yaşıyoruz. Seviyorum.” cevabını verdi.

"Pavyonda klip çektim"

‘İnci Taneleri’ dizisi nedeniyle pavyon dansının gündem olması hakkında konuşan İrem Derici, “İki sene önce pavyonda klip çektim diye yerden yere vurulmuştum.” dedi.

"Rastgele Pavyon"

Konserde açılan “İrem bizi pavyona götür” pankartları için ise “5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı almanın hayalini kurar, biz pavyon açmanın.” diyerek güldü.