Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'le ilgili aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya katıldığı bir davet sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlamış, Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' adlı şarkısında vokal yapan kişinin kendisi olduğunu söylemişti. Sarıkaya, ikili hakkında çıkan aşk haberlerine ilişkin ise yalnızca "Durun bakalım" demişti. Sarıkaya'nın bu kafaları karıştıran açıklamasının ardından bomba bir iddia daha geldi.

SARIKAYA VE DEMİR'İN AŞK İDDİALARINA DİKKAT ÇEKEN YORUM

TV8'deki Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında Müge Dağıstanlı "2 ay önce arıyor Serenay Sarıkaya'yı Mert Demir. 'Böyle böyle bir şarkı var, ben de sizin tarzınıza, sesinize hayranım, vokal yapar mısınız?' Serenay Sarıkaya'ya şarkıyı gönderiyor. Serenay şarkıyı çok beğeniyor. Zaten müzik zevki de olan birisi. Buluşuyorlar, vokali yapıyor." şeklinde konuştu.

"10 GÜNLÜK BİR AŞK DURUMLARI VAR"

Devamında Dağıstanlı, "Bir süre böyle tanışıklık, arkadaşlık... Ama 10 gün önce artık resmi olarak, resmi olarak dediğim aşka dönüşmüş, 10 günlük bir aşk durumları var." dedi.

Programın konuğu olan Semiha Yankı ise "O şarkı bence Serenay'a yapılmıştır. Ateşe düştüm diye..." ifadelerini kullandı.

"HAYRANIYMIŞ"

Müge Dağıstanlı ise "Hayranıymış çünkü. Yani Serenay Sarıkaya'nın gazetecilere 'Durun bakalım' demesi yarın öbür gün bir çıktıklarında 'Ben size yalan söylememiştim, o dönemde düşünüyorduk, bakıyorduk'un ön anonsu." şeklinde konuştu.

Son zamanların en popüler kadın oyuncularından biri olan Serenay SarıkayaAile dizisiyle ekranlara adeta damga vuruyor.

Serenay Sarıkaya Aile

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Sarıkaya, her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor.

Özel Hayatı Magazin Gündeminden Düşmüyor

İş temposunun yoğunluğunu dile getiren Sarıkaya, özel hayatıyla ilgili bir süredir magazin gündeminin odağında. Geçtiğimiz aylarda aşk iddialarını yalanlayan ünlü oyuncu, şimdi ise başka bir iddiayla gündemde.

Serenay Sarıkaya 4

Yeni Aşk İddiaları: Serenay Sarıkaya ve Mert Demir

Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın ortaya attığı iddiaya göre, Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir arasında bir aşk başlamış. Bu iddia, özellikle Sarıkaya'nın "Ateşe Düştüm" şarkısında Mert Demir'e eşlik etmesiyle daha da güçlenmiş.

Ateşe Düştüm

"Ateşe Düştüm"deki Vokal Açıklaması

Bugüne kadar birçok programda şarkılar seslendiren Sarıkaya'nın Ateşe Düştüm şarkısında yer aldığını söyleyen birçok kişi çıkmıştı ortaya. Ayrıca ikilinin yakın çevrelerine ilişkileriyle ilgili net bir şey söylemedikleri 'Birbirimizi tanıma aşamasındayız' dedikleri de iddia edilmişti.

Serenay Sarıkaya 5

Serenay Sarıkaya'dan Mert Demir'le aşk iddialarına sonunda yanıt geldi!

"Şarkıda Vokal Yapan Benim."

Mert Demir Serenay Sarıkaya Seranay Sarıkaya Ateşe Düştüm şarkısında vokal yaptığını “Şarkıda vokal yapan benim evet” sözleriyle doğruladı.

Aşk İddialarına İlginç Cevap: "Durun Bakalım"

Aşk iddialarıyla ilgili sorulan soruya ise Sarıkaya'nın ilginç bir yanıtı oldu: "Durun bakalım."

Serenay Sarıkaya Mert Demir