TBMM İdare amiri, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay  ve MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik , il teşkilatı Oğuzeli esnafını ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’e ve Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç’a destek istediler.

Yerel Seçimlere çok kısa bir süre kala MHP’de heyecan dorukta. Cumhur İttifakı kapsamında Araban, Karkamış ve Oğuzeli İlçelerinde aday çıkaran MHP, Büyükşehir ve diğer ilçelerde AK Partili isimlerle birlikte çalışıyor. Saha çalışmalarına büyük bir hızla başlayan MHP, bir yandan aday çıkardığı ilçelerde bir yandan ise AK Partili isimlerin aday olduğu ilçelerde, Cumhur İttifakına uygun şekilde çalışıyor.

MHP'de Atay Dopingi

İTTİFAK RUHUNA UYGUN ÇALIŞIYORUZ

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya indi. Geçen hafta sonu Karkamış ve Oğuzeli’nde bir dizi açılışlara katılan Atay ve il başkanı Mustafa Bozgeyik çalışmalrını çok sıkı bir şekilde sürdürüyor.

MHP'de Atay Dopingi

10’DA 10 YAPACAĞIZ

Atay bu toplantılarda önemli mesajlar verirken, teşkilatların Cumhur İttifakı ruhuna uygun şekilde çalışmalarına devam etmesi yönünde telkinlerde bulundu. Gaziantep’te en sorunsuz partinin MHP olduğunun altını çizen Atay, aday çıkardıkları Araban, Karkamış ve Oğuzeli başta olmak üzere seçimleri kazanacaklarını ve 10’da 10 yapacaklarının altını çizdi.

MHP'de Atay Dopingi

SON ANA KADAR SAHADA OLACAKLAR

Gaziantep’in sevilen kebapçısı Ciğerci Ali Haydar Usta vefat etti! Gaziantep’in sevilen kebapçısı Ciğerci Ali Haydar Usta vefat etti!

Atay, yeni haftaya ise Şahinbey İlçe Başkanlığında başladı. İlçe Binasında temaslarda bulunan Atay, kent genelinde seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam edeceklerini, seçim gününe kadar sahada olacaklarını söyledi.  Atay ve MHP İl Başkanı Mustafa Bozgeyik başkanlığındaki MHP Teşkilatları ve adaylar, seçim süreci boyunca çalışmalarını sürdürecek.

G Jrct C Q X Q A Anguu

Atay ve Bozgeyik bugün de Oğuzeli ilçesinde seçim çalışmasını sürdürdü. Vatandaşlarla bir araya gelen Sermet Atay, Bozgeyik Başkan Adayı Mehmet Sait Kılıç Cumhur İttifakına oy istedi.

G Jr Y T59 X Y A Aed A

G Jr Y T56 Ww A Ar4O K