Gaziantep’te sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan bir şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Şehitkamil ilçesi Gaziler Mahallesi 10 Nolu cadde üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Hüseyin Yılmaz (35) isimli şahıs, bilinmeyen bir nedenle husumetli olduğu şahıs ya da şahısların silahlı saldırısına uğradı.

Olay, gece saatlerinde Gazikent Mahallesinde meydana geldi. Hüseyin Yılmaz ile husumetli olduğu kişiler arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Yılmaz, kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunların hedefi oldu.

Silah seslerini duyan mahalle sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye kaldırılan Hüseyin Yılmaz, doktorların tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İhanet makinesi! Eşini hem en yakın arkadaşıyla hem de dayısının karısıyla aldattı: 828 kez.. İhanet makinesi! Eşini hem en yakın arkadaşıyla hem de dayısının karısıyla aldattı: 828 kez..

Olay sonrası Yılmaz ağır yaralanırken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan şahsı ilk müdahalenin ardından yakınlardaki özel bir hastaneye kaldırdı.

Hüseyin Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtartılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan polis olay sonrası kaçan katil zanlı yada zanlılarını yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince geniş çaplı çalışma ve soruşturma başlatıldı.