Gaziantep sanayicilerinden, Gaziantep Sanayi Odası’nın kurucularından olan ve Gaziantep Serbest Bölgesi’nin kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Ali Sığındı’nın diyaliz hastası olduğu ve kalp rahatsızlığı olduğu biliniyordu.

Sofdağı'ndaki bağevinde bu akşam üzeri kalp krizi geçiren Ali Sığındı sevenlerini yasa boğdu.

Kurmayı hayal ettiği vakfı göremeden hakkın rahmetine kavuşan Ali Sığındı, uzun yıllardır Gaziantep sanayisinde tekstil sektöründe çok ciddi kazanımlar sağlaması ile biliniyordu.

Ayrıca Gaziantep’te çok sayıda gayrimenkul yatırımları olduğu ve bu konuda da Gaziantep’in önde gelen yatırımcılarından olduğu biliniyordu.

Esnaf ve Zanaatkarların Yaşamış Oldukları Problemleri Bakan Yardımcısına Sundu Esnaf ve Zanaatkarların Yaşamış Oldukları Problemleri Bakan Yardımcısına Sundu

Kuracağı vakıf ile öğrencilerin konaklama ve barınma ihtiyacını gidermek için çıktığı yolda bu projeyi görmeye ömrü yetmedi.

Bir kız ve bir erkek çocuğu babası olan Ali Sığındı arkasında Gaziantep ile ilgili olarak birçok proje bıraktı.

Sofdağı'ndaki evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ali Sığındı, kuracağı vakfı görmeden hakkın rahmetine kavuştu.

Reform Medya A.Ş olarak merhum Ali Sığındı'ya Allah'tan rahmet, ailesine, tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.