MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.

Mhpsaffetsancaklidepophotos1Jpg D7 X Spb Jt M E C H N Zsi B82 Tb Q

SANCAKLI: KOCAEL'DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATILMAM

Geçtiğimiz günlerde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, "Bu dönem MHP’ye en azından bir belediye vermezlerse, beni seçim sürecinde ve seçim çalışmalarında Kocaeli’de göremezler. Tabanımız bunu anlar. Bunu çok iyi anlayacak olan teşkilatlarımız emin olun sahada olmayacaktır. Cumhur ittifakı Kocaeli’de en az 4-5 belediyeyi kaybeder. Bu sefer umdukları gibi olmaz" sözleri ile siyaset gündemine bomba gibi düşmüştü.

Saffet Sancakli Bahceli

BAHÇELİ: TERCİH KENDİSİNİNDİR!

Saffet Sancaklı'nın bu sözlerine ilişkin MHP Lideri Devlet Bahçeli'den bugün bir cevap gelmişti. Devlet Bahçeli, gazetecilerin "Saffet Sancaklı’nın sözlerini nasıl değerlendiriyorusunuz" sorusu üzerine, "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir!" açıklamasında bulundu.

MHP'DEN İSTİFASI İSTENDİ

İddiaların ardından Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda "Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifası istenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi.