ALGSPOR'un Hasan Celal Güzel Futbol Sahasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları öncesinde Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, antrenmanı ziyaret ederek kadın futbolculara önce baklava ikram etti, ardından yeni sezonda da sarı-grili takımın sağlık sponsoru olacaklarını ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Kulüp Başkanı Ali Gözcü ile birlikte ALGSPOR'un antrenmanını takip eden Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, sarı-grili takıma yeni sezonda başarı dileğinde bulundu. 

YANIK; "ALGSPOR'A DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Özel Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, Turkcell Kadınlar Süper Liginin bir numaralı şampiyon adayı olduğunu ve ALGSPOR'un sağlık sponsoru olmaktan dolayı gururlu olduklarını belirterek, "Gaziantep'i de en iyi şekilde temsil ettiği için, takımımızla gurur duyuyoruz. Özellikle başkanımız Ali Gözcü'nün gösterdiği çabalardan dolayı tebrik ediyorum. Ali Gözcü, hakikaten bu bölgede olmayan bir şeyi yaptı ve bunuda devam ettiriyor.. Sağlık anlamında, sakatlığın olmadığı anlarda bile ALGSPOR'a desteğimizi sürdüreceğiz. Takımımıza başarılar diliyorum. Moral ve motivasyon amacıyla buradayız. Morallerinde çok yüksek olduğunu görüyorum. İnşallah en kısa zamanda fikstür çekilecek, o fikstürün sonunda ise o şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerine inanıyorum." 

GÖZCÜ; "DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Takımın sağlık sponsoru olan Özel Defa Life Hastanesinin her zaman kendilerine destek olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Gözcü; "Spor müsabakalarında sağlık çok büyük bir sorun... Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi, bu sezonda Defa Life hastanesi arkamızda büyük bir güç. Öncelikle baş hekimleri Ulaş bey ve tüm hastane çalışanlarını ve tebrik ediyorum. Ayrıca yönetim kurulunu da tebrik ediyorum.  Desteklerinden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum." 

GÖZCÜ; "TEKNİK EKİP VE TAKIMIMIZ UYUM İÇİNDE"

Ali Gözcü, takımla ilgili açıklamada da bulunarak sözlerini şöyle tamamladı; "Takımımıza gelince yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Biliyorsunuz bu sezon 8 tane Süper Lig takımı katıldı ve ciddi bir rekabet ortamı oluşturuldu. Ama biz mevcut kadromuzu bozmadık, ciddi takviyeler yaptık. Teknik ekibimiz ve takımımız iyi bir uyum içerisinde..  Heyecanlıyız, ben her zaman ki gibi bu sezonda şampiyon olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.