Maddi olarak sıkıntılı günler geçiren Gaziantep FK'da alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvuran yabancı futbolcuların ardından yerli oyunculardan Doğan Erdoğan da TFF'ye başvuruda bulunmuştu.

Alacakları ödenmediği için TFF'ye kulübünü şikayet eden 25 yaşındaki futbolcu karşısında teknik direktör Erol Bulut'u buldu.
 
BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ


Teknik direktör Erol Bulut'un geçen sezon 35 maçta forma giydirdiği orta saha oyuncusunun yaptığı son hareket kendisine pahalıya patladı. Haberde, "Her kulüp gibi Gaziantep FK'da maddi anlamda problemli günler geçirirken özellikle yabancı oyuncular bu durumu dikkate almadan FIFA'ya vermeleri kulüp içinde de şok etkisi oluştururken yerli oyunculardan ise sadece Doğan'ın böyle bir harekette bulunması oyuncuya kulübün bakış açısınıda değiştirdi" ifadeleri yer aldı.


 
GÖNDERİLECEK


Doğan Erdoğan'ın kulübü TFF'ye vermesi sonrası Gaziantep FK'nın da karşı hamle yaptığı öğrenildi. Oyuncuyu kafadan silen ve teknik direktör Erol Bulut'u da durumu ileten kırmızı siyahlıların Doğan Erdoğan'ı kesin olarak göndereceği bildirildi. 1 milyon tl civarında kulüpten bir alacağı bulunan Doğan Erdoğan'a bu ödeme yapılsa dahi takımın kampına dahil edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer aldı.
 

Gaziantep'ten Doğan'a karşı hamle

Teknik direktör Erol Bulut'un geçtiğimiz sezon en çok kullandığı isimlerden olan Doğan Erdoğan'ın kulübü TFF'ye vermesi sonrası Gaziantep FK'nın da karşı hamle yaptığı öğrenildi. Yerel basından Gaziantep Güneş'in haberine göre; oyuncuyu kafadan silen ve teknik direktör Erol Bulut'a da durumu ileten kırmızı siyahlı yönetimin Doğan Erdoğan'ı kesin olarak göndereceği bildirildi.

Kampa götürülmeyecek

1 milyon TL civarında kulüpten alacağı bulunan Doğan Erdoğan'a bu ödeme yapılsa dahi takımın yeni sezon hazırlık kampına dahil edilmeyeceği gelen bilgiler arasında. 

Erol Bulut'tan iki transfer!

"Kulüpten alacağımızı istedik ve bir cevap alamadık"

Menajeri Necdet Ergezen, Doğan'ı 16 yaşından beri tanıdığını belirterek, "Kulüpten alacağımızı istedik ve bir cevap alamadık. Uzun süredir biriken maaş var ortada. Doğan'ın ödemeleri vardı ve bunu yapamadı. Onun ödemelerini ben yapmak zorunda kaldım. Sonuçta herkesin kendine göre bir hesabı var. Doğan geçtiğimiz sezon 35 maç oynadı. Karşılığı bu olmamalıydı. Biz de TFF'ye gitmek durumunda kaldık. Doğan bu takıma çok katkı sağladı. " dedi. 

Kaynak:Ajansspor