Katıldıkları bütün branşlarda hedeflerini mutlak kupa olarak belirleyen Hokeyin sultanları ve kaplanları engelleri aşmaya devam ediyor. Gaziantep Polisgücü ligin bir diğer şampiyonluk mücadelesi veren ekipleri arasında yer alan Selçuklu Belediyesi ile ligin derbi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Kırmızı – Beyazlı temsilcimiz Müslüm Elagöz’ün 4, Celal Aydın’ın 3, Behdad Beıranvand ve Mazlum Keskin’in golleriyle salondan 9 – 7 galip ayrıldı. Hokeyin kaplanları günün bir diğer maçında ise Amasya Gençlikspor’u 13 – 0 mağlup etti.

Grubunda zirvenin sahibi olan Kırmızı – Beyazlılar, oynadığı 8 maçın tamamından da galibiyetle ayrılarak 24 puan elde etti. Attığı 96 gole karşılık ise kalesinde 19 gole maruz kaldı.

KUPAYI GETİRECEĞİZ

Her sezon olduğu gibi bu sene de şampiyonluk kupası hedefiyle yola çıktıklarını söyleyen Gaziantep Polisgücü kulüp başkanı Mehmet Kaplan, “Teknik ekibimiz ve oyuncularımız nasıl ki bu yola çıktığımızda büyük bir heyecan ve aşkla işlerini yapıp çalışıyorlarsa aynı şekilde bıkmadan usanmadan hazırlıklarını sürdürüyorlar. Bunun da neticesini şampiyonluklarla taçlandırıyorlar. Bu zamana kadar oynadığımız maçlarımızda bir şampiyonluk kupasına daha yakın olduğumuzun müjdesini verebiliriz” açıklamasını yaptı.