Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler Açık Alan Süper Lig 2020 – 2021 sezonu maçları oynanmaya devam ederken, Gaziantep valisi Davut Gül, karşılaşmaları yakından takip ederek Gaziantep’in açık alan kadın ve erkek hokey süper ligine ev sahipliği yapmasının önemine dikkat çekerek emeği geçenleri kutladı. Başkan Mehmet Kaplan’dan da bilgiler aldı.

Gaziantep’te devam eden süper lig karşılaşmalarının ikinci gününde hokey tesislerini ziyaret eden vali Davut Gül, tribüne çıkarak maçları yakından takip etti.

Başkan Mehmet Kaplan Vali Gül’e Avrupa Şampiyonaları hakkında bilgiler verdi 

Gaziantep valisi Davut Gül’e Şahinbey Belediye Başkan yardımcısı Cuma Güzel ile Türkiye Hokey Federasyonu yönetim kurulu üyesi kurulu üyesi ve aynı zamanda Gaziantep Polisgücü  Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan eşlik ettiler. Osmaniye Hokey ve  Adana Hokey ile Gaziantep Polisgücü ve Selçuklu Belediyespor arasında oynanan maçı takip eden Gül, Türkiye’nin hokey sporunda artık Avrupalı kulüplerle mücadele  edebilecek seviyelere geldiğini ve bu doğrultuda Türkiye Hokey Federasyonunun başarılı çalışmalarını takdir ettiklerini belirtirken, böylesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmalarından dolayı ayrıca mutlu olduklarını söyledi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan’da Vali Gül’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü’nün Şubat 2022’de iki ayır Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapacağı bilgisini de verdi.