REFORM HABER - 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 2017 yılında yapılan kongre ve sonrasında yapılan kongrelerin geçersiz sayılmasına karar verilmesinin ardından, kongre öncesindeki Başkan Mutlu Özpineci, Gaziantep Valiliği'ne itirazda bulunarak, kulübün haklarının geri verilmesi ve Gaziantepspor'un daha çok zarara uğratılmamasımı istedi. Bayram sonrası ise kesin kararın verileceği öğrenildi. İşte bu karar sonrasında şu ana kadar yapılan işlemler geçersiz sayılacak ve Gaziantepspor'un yeniden ayağa kalkmasının önü açılmış olacak.

Bundan sonra ne olacak? 


Kongreler iptal edildi, başkanlar ve yönetimleri geçersiz sayıldı


1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından açıklanan gerekçeli karar sonrasında, Mutlu Özpineci sonrasındaki başkan ve yöneticiler geçersiz sayılırken kongrelerin iptaline karar verildi. Özpineci sonrasında görev alan isimlerin Gaziantepspor'un haklarını geri verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Kulübe gelen ödemeler istenecek

Kongrelerin iptal edilmesinin yanı sıra, 4 yıllık süreçte Gaziantepsor'a yapılan destek ve gelen alacakların iade edilmesi gerektiği ileri sürüldü. 

Cenk Tosun güne damgasını vurdu! Gaziantepspor için... | Futbol Haberleri

Cenk Tosun'dan gelen ve TFF'nin alt yapı için ödediği paralar ne olacak?

Bu karar sonrasında kongrelerin iptal edilmesiyle birlikte Mutlu Özpineci sonrasında Cenk Tosun'dan gelen paranın ve TFF'den gelen alt yapı destek ücretinin tekrar Gaziantepspor'a kazandırılması bekleniyor.

Hatayspor Kulübünde olağanüstü kongre kararı alındı

Hatayspor, antreman malzemelerini verecek mi?

Celal Doğan Tesisleri’ne yıllar önce kazandırılan ancak önceki yıllarda Hatayspor'a satılan spor aletlerinin geri alınıp alınamayacağı merak konusu oldu.

Gaziantepspor değerinin 5 sıra üstünde

Futbolcular ne olacak?

Gaziantepspor'da başkan ve yönetimlerin seçildiği son 4 yıldaki kongrelerin iptal olmasından sonra bu başkan ve yönetimlerin başka takımlara gönderdiği futbolcular ve gittikleri kulüplerin ne yapacağı merak ediliyor.