REFORM HABER - Avrupa’da çoğu takımda olmayan tesislere ve stadyuma sahip bir kulüp olduklarını ifade eden Slovak futbolcu, böyle bir kulübün ise Avrupa'da adını duyurması gerektiğini belirtti.

"Burayı seviyorum."

Gaziantep Futbol Kulübü'nde geçirdiği 1 yılda hiçbir sorun ile karşılaşmadığını aktaran Amedej Vetrih, “Kariyerimde oynadığım en düzenli kulüpler arasında yer alıyor ve bir futbolcunun istediği en güzel ortama sahip bir kulübüz. Burada severek bir sezon geçirdim ve sözleşme uzatma teklifi karşısında hiç tereddüt etmeden direkt kabul ettim. Burada olmaktan son derece mutluyum” dedi.

"İyi bir ekip olacağız."

Geçen sezonun ilk yarısını çok iyi bir yerde kapattıklarını ifade eden 30 yaşındaki futbolcu, “Oynadığımız futbol ve saha içinde ki birlikteliğimiz ile rakiplerimizin çekindiği bir ekip olmuştuk ama ne yazık ki ikinci yarıda istediğimiz gibi gitmedi. Bu sezon yeni bir teknik ekip ve yeni arkadaşlarımızın da aramıza katılımı ile yine çok iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Ben inanıyorum ki, Gaziantep FK, önümüzdeki sezonun ardından Avrupa hasretini sonlandıracak” ifadelerini kullandı.

"Avrupaya birlikte gidelim."

Taraftarlar önünde oynamayı çok özlediklerini kaydeden Sloven futbolcu, “Ne yazık ki Gaziantep FK forması ile dolu tribünler önünde oynayamadım. Doğrusunu söylemek gerekirse taraftarlarımızı çok merak ediyorum. Takım arkadaşlarıma onları sorduğumda çok iyi olduklarını söylediler. Taraftarlarımızın önünde oynamayı çok istiyorum. Onlardan alacağımız desteklerle daha da iyi bir takım olacağımıza inanıyorum ve Avrupa yolculuğuna birlikte gitmek istiyoruz” açıklamalarını yaptı.