Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantep FK konuk olduğu İstanbulspor deplasmanından 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. 

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica ve futbolcuları alınan galibiyeti yorumladı. 

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında İstanbulspor deplasmanından aldıkları 3-1'lik galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak? 05 Mayıs 2024 Gaziantep FK vs Hatayspor maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta Yayınlanacak?

Rumen teknik adam, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor'un zorlu bir rakip olduğuna değinen Sumudica, "Bugün çok mutluyum. 1-0 geri düştüğümüz maçı çevirdik. Yediğimiz gole takımım reaksiyon gösterdi ve 3 gol attık. Burada kazanmak kolay değil. İstanbulspor'dan 2 maçta 6 puan aldık. Diğer rakiplerimizin burada zorlandığını da gördük." diye konuştu.

İstanbulspor maçına kadar 7 maçlık galibiyet hasreti çektiklerini hatırlatan Sumudica, "Herkes son 7 maçı değerlendiriyor. Sadece Galatasaray ve Fenerbahçe'ye yenildik. Diğer takımlardan birer puan aldık. Herkes 3 puanı değerli görüyor ama bizim için alınan bir puanlar da önemli. Bizim bir tane final maçımız var. Samsunspor ile karşılaşacağız. Samsun'da oynadığımız maçı 2-1 kazanmıştık. Gaziantep'te beraberlik alsak da averajla Samsunspor'un üstünde olacağız. Ancak 1 puan için mücadele etmeyeceğiz. Tabii ki kazanmak için oynayacağız. Fikstür bizim için avantajlı. Şampiyonluk yarışındaki Galatasaray ve Fenerbahçe ile maçlarımızı bitirdik. Bizimle yarışan rakiplerimiz henüz onlarla oynamadı. O yüzden final maçına en iyi şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sumudica yaptığı açıklamada, "Herkes kazanamadığımız son 7 maçtan söz ediyor ama o maçların arasında Galatasaray ve Fenerbahçe maçları da vardı. Bugün için ise futbolcularım adına çok mutluyum. Maçı çevirmesi zordu ama oyuncularım bunu başardı. Samsun maçı bizim için çok önemli. Yeni transferimiz son golü attı ve ayrıca Dragus iki gol kaydetti bunları belirtmek istedim." ifadelerini kullandı.