Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, geçtiğimiz günlerde üretici birlikleri tarafından açıklanan kurban fiyatlarına tepki gösterdi ve vatandaşların kurban kesebilmesi için fiyatların alım gücüne uygun hale getirilmesini istedi. Başkan Tahmazoğlu, Kurban Bayramı yaklaşırken, bu sözünü tuttu.

KURBAN FİYATLARI DÜŞTÜ

Başkan Tahmazoğlu yaptığı açıklamada, "Birliklerin yetkisi olmamasına rağmen erkek toklu kilo fiyatının 240 TL olarak açıklanmasının yanlış ve aynı zamanda pahalı olduğunu belirtmiştim. Gerekiyorsa bu konuda çalışma yapacağımı ifade etmiştim. Çalışmalarımızı tamamladık ve kurbanlıkların (erkek toklu) en üst fiyatlarını mor toklu: 200 TL, Van beyazı 210 TL olarak belirledik. Kurban Fiyatları Bayrama kadar sabit kalacaktır" dedi.

SATIŞ ALANLARI BELİRLENDİ

Başkan Tahmazoğlu, Dumlupınar Mahallesi Yeşilvadi Bulvarı, Şahinbey Parkı yanı ve Akkent Mahallesi 12 Nolu Cadde'de kurulacak olan satış alanlarında mor toklunun 200 TL, Van Beyazı'nın ise 210 TL'den satılacağını müjdeledi.

Büyükşehir ile çiftçinin yüzü gülüyor tarıma destek artarak sürüyor Büyükşehir ile çiftçinin yüzü gülüyor tarıma destek artarak sürüyor

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun sosyal medya üzerinden açıkladığı kurban fiyatları karşısında vatandaşlar, Başkan Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan