Tavuk ihracatına getirilmesi planlanan sınırlama, et fiyatını etkiler mi? Tavuk ihracatına getirilmesi planlanan sınırlama, et fiyatını etkiler mi?

Küresel kriz dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir hızla yayılıyor. 150'den fazla ürün seçeneği ile sofralarda yer edinen Tamtad Konservecilik Sanayi ve Ticaret AŞ, iflas ettiğini duyurdu. Konkordato ya da iflas eden şirketlerin sayısında her geçen gün artış görülürken gıda devi iflas listesine adını yazdırdı.

66 YILDIR HİZMETTE

Türkiye'nin önde gelen güvenlik firmaları, gıda devleri ya da giyim sektörüne yön veren şirketler ekonomik koşullara daha fazla dayanamayıp iflas ediyor. Türkiye'de 66 yıldır konserve üretimi yapan Tamtad Konservecilik Sanayi ve Ticaret AŞ, iflasını duyurdu.

Dünya genelinde tarihin en büyük ekonomik krizi yaşanırken Küresel çapta yaşanan kriz çeşitli faktörlerin de bir araya kriz şirketlerin sonu oluyor. Tedarik zincirinde yaşanan sorunlar derinleşirken İzmir merkezli Tamtad Konservecilik Sanayi ve Ticaret AŞ, Tire İcra Dairesi Müdürlüğü kararınca iflasını duyurdu.