TMOK Fair Play Komisyonu Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti. Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, 2. Başkan Prof. Dr. Bilge Donuk ve Başkan Yardımcısı Remzi Yılmaz’dan oluşan Fair Play heyetini makamında ağırlayan eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı, 3 dönemdir Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yapılan görüşmede, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, Spor Kültür Eğitim Daire Başkanı Mehmet Çevik ve Basın Yayın Müdürü Hüseyin Akay hazır bulundu.

Toplantıda ayrıca komisyon heyetine Gaziantep’te rehberlik eden TSYD’nin Gaziantep Bölge Temsilcisi Murat Atay da yer aldı.

Aynı zamanda Dünya Fair Play Konseyi (CIFP) Başkan Yardımcısı olan Erdoğan Arıpınar başkanlığındaki Fair Play heyeti, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e komisyonun tarafından Türkiye’de Fair Play konusunda yapılan çalışmalar ve düzenlenen organizasyonlar hakkında bilgiler verirken, Türkiye’nin bu konuda dünyaya örnek olduğu ve Avrupa ve Dünya Fair Play kurumlarından ödüller aldığı anlatıldı.

TMOK Fair Play Komisyonu’nun çalışmalarıyla yakından ilgilenen Başkan Fatma Şahin, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, komisyonu başarılarından dolayı tebrik etti.

Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı Tasarlayın Dokuyalım 10. Makine Halısı Tasarım Yarışması heyecanı başladı

Komisyon Başkanı Erdoğan Arıpınar, bu ziyaretin anısına Başkan Fatma Şahin’e, Cumhuriyetimizin 100. Yılı onuruna hazırlattıkları Atatürk temalı Fair Play Hizmet Madalyası takdim etti.