Galatasaray'da son haftaların yıldızı Hakim Ziyech için çok konuşulacak bir aşk iddiası gündemde. Buna göre ünlü şarkıcı Hadise, Mertens'in evinde tanıştığı Faslı yıldıza aşık olurken yakın çevresine "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dediği öne sürüldü. Sarı-Kırmızılılar'da daha önce de Torreira'nın ünlü Türk oyuncu Devrim Özkan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İşte detaylar...

Oynadığı Takım: Galatasaray

Galatasaray'da Torreira'nın ardından şimdi de bir başka isim aşk iddiaları ile gündemde.

Ünlü sanatçı Hadise'nin Galatasaray maçlarını izlemesinin sebebinin Sarı-Kırmızılılar'ın son haftalarda gerek performansı gerekse attığı gollerle büyük alkış alan Hollanda asıllı Faslı futbolcusu Hakim Ziyech, ünlü şarkıcının yıldız isme aşık olduğu öne sürüldü.

MERTENS'İN EVİNDE TANIŞTILAR: BAMBAŞKAYIZ

642d18c180a033268c7db4f6

Hadise'nin yakın arkadaş olduğu Dries Mertens ve eşi Kat Kerkhofs'un evinde bir yemekte tanıştıkları, yakınlaştığı yakın çevrelerine: "Aynı dili konuşuyoruz, bu sefer bambaşkayız" dedikleri ortaya çıktı.

AYNI DİLİ KONUŞUYORLAR

GAh8ALAW0AMcTn0

İkilinin ayrıca Felemenkçe dilini konuşmaları ve Hadise'nin sürekli olarak Galatasaray maçlarını izlemesi ve takımın galibiyetlerini sık sık paylaşması ilişki iddialarını daha da güçlendiriyor.