21 Milyon adlı platform tam olarak bu noktada devreye giriyor ve işleri yatırımcılar için daha kolay hale getirmeyi hedefliyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon ülkemizde faaliyet gösteren kripto para borsaları ve bu platformlarda listelenen kripto para birimleri hakkında canlı bilgileri paylaşan bir veri sağlayıcısıdır. Aynı zamanda 21 Milyon ile kullanıcılar gündemi anlık olarak takip edebilir ve kripto para birimlerinin fiyatlarına Türk Lirası bazında ulaşabilir. Bu da kripto para birimlerini TL bazında takip etmek isteyen kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Çünkü benzer platformlar genellikle dolar bazında veri sağlıyor ve bu da TL takibinde çeşitli sorunların yaşanmasına sebep olabiliyor. 21 Milyon böylece bir problemi daha çözmüş oluyor.

Antalya'da 120 Euro 'milliyet farkı ücreti alan Limak Hotels ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama! Limak Hotels'den özür Antalya'da 120 Euro 'milliyet farkı ücreti alan Limak Hotels ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama! Limak Hotels'den özür

Bunlara ek olarak platform, kripto para borsalarına “21 Milyon Puanı” adı verilen bir puanlama da yapıyor. Yapılan açıklamalara göre bu puanlama, 21 Milyon ekibi tarafından tamamen nesnel kriterlere göre yapılıyor. 21 Milyon hesaplamayı baz alırken; platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanıyor. Belirlenen kriterler doğrultusunda ise puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Popüler Coin’ler 21 Milyon’da

21 Milyon platformunda Türk borsalarında işlem gören tüm kripto paralar ve bunlarla ilgili bilgilerin yanı sıra 1/7/30 günlük sürelerle kazandıran ve kaybettiren kripto paraların verilerine ulaşılabiliyor. Türkiye’deki kripto paralar sekmesinde şu anda 103 adet kripto para bulunuyor. Bu kripto paralar arasında; Ripple (XRP), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT), Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ve Bittorrent (BTT) gibi birçok kripto para yer alıyor.

Kullanıcılar bu kripto para birimlerinin fiyatlarını anlık olarak Türk Lirası bazında takip edebiliyor ve hangi borsalarda işlem yapıldığını hacim ve diğer bilgilerle birlikte görebiliyor. Buna ek olarak kullanıcılar bazı göstergeleri gizleyerek sadece istedikleri göstergelerin kalmasını da sağlayabiliyor.