aziantep’te Olumsuz hava koşulları sele neden olurken, trafiği felç etti. Gaziantep’te akşam satlerinde etkili olan yağmur sellere neden oldu.

Trafik kilitlenirken, birçok alt geçit sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarının ardından, beklenen gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altına girdi.

1679114401127 Gaziantepte Saganak Ve Dolu Etkili Oldu 8383 Dhaphoto 6

Gaziantep’te akşam saatlerinde etkisini gösteren yağışlar, şehrin bir çok yerinde ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Yer yer görülen şiddetli sağanak, yol üzerinde su birikintilerine neden oldu ve trafik adeta durma noktasına geldi. Yoğun yağış altında sürücüler, su birikintileri nedeniyle büyük zorluklar yaşadı.

Trafik akışının ağır aksak ilerlediği yollarda yoğun yağışın oluşturduğu olumsuz koşullara karşı sürücülerin alt geçitlerde araç kullanıcılarının daha dikkatli olmaları konusunda ikazlarda bulunuldu.

Aşırı yağıştan Gaziantep’te Özellikle Gaziantep Üniversitesi Diş Fakültesi yolu üzeri, Yeşil Vadi Akkent Gelişi, Esentepe Düztepe Girişi gibi noktalarda su birikintileri oldukça büyük boyutlara ulaştı. Bu durum, araçların ilerlemesini zorlaştırdı ve trafikte aksamalara neden oldu.