Kahramanmaraş'ta bir sservis minibüsü sürücüsü, müzik sesinden rahatsız olduğunu söyleyen genç kız öğrenci, servis şoförü tarafından zorbalığa uğradı. 

Kahramanmaraş'ta bir okul servisinde çekildiği iddia edilen görüntüler üzerine oluşmuştur. İddiaya göre olay, kız öğrencinin müziğin kapatılmasını istemesiyle başlıyor.

Okul servislerinde müzik dinlemenin yasak olduğunu halen öğrenemeyen servis sürücüsü, müziği kapatmasını söyleyen genç kıza çıkıştı.

Şoför, öğrenciyi boynunda takılı olan Filistin atkısını sebep göstererek minibüsten kovdu. Hem suçlu hem de güçlü servis şoförü, 14 yaşındaki kız öğrenciye "Ben de o giydiğin şeyden rahatsızım. Hemen in arabadan!" diyerek haddini aştı. O görüntüler, sosyal medyada en çok paylaşılan görüntüler olurken, şoföre ise tepkiler çığ gibi büyüdü.

Okul servislerinde müzik dinlemek yasak!

Okul servisleri araçları Yönetmeliği’nin Taşıtlarda aranacak şartlar kısmının 4’ncü maddesinin J bendinde yer alan “Okul servis araçlarında görüntü ve müzik sistemleri taşıma hizmeti sırasında kullanılmayacaktır” ifadeleri yer alıyor.