"Bu kura, EURO 2008'i hatırlattı. Türkiye, Portekiz, Çekya. Her şey değişebilir, farklı olabilir. EURO 2008 kurasına Türkiye son torbadan girdi ama neler yaptı gördük."

A Milli Futbol Takımımızın, EURO 2024'te grupta mücadele edeceği rakipleri belli oldu. Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Hamburg'da kuraya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kura öncesi özel bir rakip seçimleri olmadığını belirten başarılı çalıştırıcı, "Kura çekimi, kura çekimidir. Bizim özel bir tercihimiz yoktu. Bu aşamadan sonra yapacağımız artık rakiplerimizi detaylı şekilde çalışmak olacak" dedi.

G A X Vjxs X A A A Z C R N

Turnuvaların birçok şeye gebe olduğunu belirten İtalyan çalıştırıcı, "Şimdi EURO 2008'i hatırlattı deniyor tabii ki Çekya ve Portekiz olunca ama burada beklentiler, her şey farklı olabilir. Siz de çok iyi hatırlarsınız EURO 2008 kurasına Türkiye, dördüncü torbadan girmişti ve o turnuvada neler oldu hepimiz gördük. O yüzden burada bilinmeyen, beklenmeyen, öngörülemeyen şeyler olabilir" dedi.

Turkiye Euro 2024 E Katilmayi Garantileyen 7 Takim Oldu Vincenzo Montella Tarihe Gecti

Kuranın şanslı, grubun kolay olduğuna ilişkin görüşlerin kendisine aktarılmasıyla ise Vincenzo Montella, şu ifadeleri kullandı:

''Bunu kim diyor? Benim futbolculuğumdan antrenörlük kariyerime başlangıcımdan itibaren 30 yılın üzerinde bir süre geçti. Biliyorsunuz her maç zordur ve takımlar arasındaki denge farklılıkları da çok azdır böylesine turnuvalarda. O yüzden tabii sosyal medyada yorum yapanlara saygı duyuyorum ama benim görüşlerim bu şekilde.''