Süper Lig'de yaşadığı büyük sıkıntıların ardından ligde son anda kalan Gaziantep Futbol Kulübü'nde yeni sezon planları için güçlü adımlar atılıyor.

Kırmızı-Siyahlı takımda yönetimsel olarak önemli bir değişimin yaşanacağının sinyalleri geliyor.

Gaziantep defin listesi! 26 Temmuz 2024 kimler öldü ve defin listesi... Gaziantep defin listesi! 26 Temmuz 2024 kimler öldü ve defin listesi...

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in yanı sıra yönetime güçlü destek veren TBMM İdare Amiri Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ile bir araya gelen Başkan Memik Yılmaz'ın daha güçlü bir yönetim oluşturmak için görüşmeler yaptığı öğrenilirken yeni yönetimde kimlerin olacağı ise merak ediliyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekilleri ve Gaziantep Valisi Kemal Çeber'in yapacağı toplantıda ise kulübün geleceği konusunda karar alınacak. 

Fatma Sahin Den Gaziantep Fk Ya Moral Ziyareti 876335

GAZİANTEP FK'YA ORTAK AKIL KARAR VERECEK

Bu sezon zor şartlar altında olsada ligde kalmayı başaran Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceği önümüzdeki hafta belli olacak.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep milletvekilleri, oda başkanları, STK'lar ve GAGEV yönetimi bir araya gelerek Gaziantep Futbol Kulübü'nün yönetimi, geleceği ve takımın omurgası hakkında karar alacaklar. 

ŞAHİN'DEN GAZİANTEP FK AÇIKLAMASI

Gaziantep Valisi Kemal Ceber Ile Buyuksehir Belediye Baskani Fatma 002

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GBC yönetim kurulunu ziyarette Gaziantep Futbol Kulübü'nün geleceğiyle ilgili bilgiler verdi.

Şahin, "Başkanımız Memik Yılmaz zor şartlar altında çok büyük emekler verdi. Kulübümüzün Süper Lig'de kalması çok önemli. Artık bundan sonra güçlü bir revizyon gerekiyor. Başkanımıza da onu söyledim. Çalışabileceği ve güçlü bir ekiple yoluna devam etmesi konusunda konuştuk. Kendisi bu konuda bir karara varacak" dedi. 

ORTAK AKIL BİR ARAYA GELİYOR

G Nyn F A P Xk A A5N I

Fatma Şahin, Gaziantep FK için bir araya geleceklerini dile getirerek, "Bu sezon ligde kalması için biz elimizden geleni yaptık. Yeni sezonda da bir yönetimde güçlü bir revizyon gerekiyor. Onun için güçlü bir yönetim, güçlü bir takım oluşturmak gerek. Bu hafta toplantı yapmayı düşünüyorduk ama milletvekillerimiz Kızılcahamam toplantısında idi. Önümüzdeki hafta valimiz, bizler, vekillerimiz, oda başkanlarımız, STK'larımız hepimiz bir araya gelerek Gaziantep FK'nın geleceğini konuşacağız. Bu kulübün taşıma suyla değil, güçlü bir ekonomik güçle yoluna devam etmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız" ifadelerini kullandı.

45901

Editör: Murat ATAY