Yeniden Refah Partisi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gaziantep'te Şehitkamil ve Şahinbey'de kendi adaylarıyla yarışma kararı aldı.

Parti, iki ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Şehitkamil ilçesinde Doç. Dr. Kamil Yavuzer, Şahinbey ilçesinde ise Dr. Mehmet Ös, Yeniden Refah Partisi’nin Gaziantep ilçe belediye başkan adayları olarak seçmenlerin karşısına çıkacak. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise henüz belli olmadığı belirtildi.

Dr. Mehmet Ös kimdir? 

01.06.1983 Gaziantep doğumlu. Eğitim hayatımın tamamını Gaziantep’te tamamladım. 2018  yılında Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ekonomi Hukuku bölümünü “Danıştay Kararları Işığında Usulsüzlük Kabahatleri” tezini yazarak Yüksek Lisansımı tamamladım.

Master çalışmamın devamında 2021 yılında Hasan Kalyoncu Üniversite İşletme Bölümde “Endüstri 4.0 Teknolojileri ve Muhasebe Mesleği” adında Doktora çalışmamı tamamlayarak Doktor Unvanını almaya hak kazandım. Doktora çalışmamdan sonra akademik çalışmalarımı Endüstri 4.0 teknolojileri Muhasebe Mesleği ve Zekât ile Vergi arasındaki ilişki konusunda yapmaya devam ediyorum. Akademik çalışmalarım arasında Ulusal ve Uluslararası yayın kuruluşlarında yayınlanan çeşitli kitaplarım ve makalelerim bulunmaktadır.

Akademik çalışmalarımın yanı sıra Mali Müşavirlik ve Muhasebe Denetimi alanında ticari faaliyetlerime devam etmekteyim. Ayrıca; yerel bir gazetede güncel ekonomi meseleler hakkında köşe yazarlığı yapmaktayım. Sosyal sorumluluk projeleri bağlamında çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım.

Askerlik görevimi 2009 yılında kısa dönem olarak Çerkezköy/Tekirdağ’da tamamladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

İş Deneyimi   :

§  2001-2013 yılları arasında özel bir şirkette muhasebe müdürlüğü yaptım.

§  2013- Devam Ediyor. Mali Müşavirlik ve Muhasebe Denetimi

Tahmazoğlu net konuştu: "Kaçak yapılaşmaya geçit yok!" Tahmazoğlu net konuştu: "Kaçak yapılaşmaya geçit yok!"

Siyasi Çalışmaları:

§  Yeniden Refah Partisi 28. Dönem Gaziantep Milletvekili Adayı oldum.

§  01 Haziran 2023 tarihinden itibaren Gaziantep İl Başkan Yardımcısı ve İl Ar-Ge Başkanı olarak görev yapmaktayım.

§  20.Aralık 2023 tarihinden itibaren Yeniden Refah Partisi Milli Siyaset Kurulu Hazine, Maliye ve Ekonomi Politikaları üyesiyim.