Son dönemlerde araç filosuna önemli ölçüde güçlendiren Nizip Belediyesi, araç filosuna kentin önemli ihtiyaçlarından olan bir adet hidrostatik yürüyüşlü kompakt vakumlu yol süpürme makinesi kazandırdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Fatih Uzunaslan ve daire amirlerinin katılımıyla düzenlenen teslim töreninde konuşan Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, şunları söyledi.

 "Çevre kirliliğini önleme ve ilçe temizliğinin gerçekleşmesine önemli ölçüde katkı sağlayacak olan vakumlu yol süpürme makinasını belediyemize hibe eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, "Temiz bir çevre için hepimizin üzerine düşen görevler var. Gazi şehrimizin dört bir köşesi daha temiz olsun diye Şahinbey Belediyesi olarak, Nizip ilçemiz ve diğer ilçe belediyelerimize araçlı Süpürge makinesi hediye ettik. İlçelerimize, hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.