Son yıllarda dünya ve Türk voleybolunun en büyük yıldızlarından biri olan Arina Fedorovtseva'nın boyu giderek uzamaya devam ediyor.


Henüz 17 yaşında Fenerbahçe Opet'e transfer olan ve servis atışlarıyla rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Arina, transfer olduğu gün 1.90 boyundaydı. İki yıl içinde 4 santimetre uzayarak 1.94 boyuna ulaşmıştı. Bu yıl ise Arina 2 santimetre daha uzayarak şu anda 1.96 boyunda.


Doktorlar, Fenerbahçe'li voleybolcunun önümüzdeki 2 yıl boyunca daha da uzayabileceğini söylüyor.



Şu anda güzelliği ve performansıyla Vakıfbanklı Zehra Güneş ile kıyaslanan Arina, sadece 1 santimetrelik bir farkla ona yaklaşmış durumda.



Bu sezon Fenerbahçe Opet olarak tüm kupalara talip olduklarını belirten Arina, "Lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" diyor.

Sarı-Lacivertli takımın dünya çapında ünlü yıldızı, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu çok istediklerini ve bu hedef doğrultusunda mücadele edeceklerini belirterek, "Biliyoruz ki işimiz kolay değil, ancak o kupa rüyalarımızı süslüyor ve bu rüyaları gerçekleştireceğiz" şeklinde konuşuyor.

Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı Sergen Yalçın, Antalyaspor'dan ayrılacağını açıkladı



Diğer taraftan, 1.97 boyundaki Zehra Güneş ise bu sezon takımıyla birlikte zor bir dönem geçiriyor. Geçtiğimiz hafta Zehra Güneş ve Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nden elenmişti.