Gaziantep Oto ve Makine Sanatkârları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Gaziantep Beyaz Saray Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yüzlerce oda üyesinin hazır bulunduğu genel kurulda önemli kararlar alındı.

Genel kurulun divan başkanlığını İsmet Özcan üstlenirken, divan başkan yardımcılığı görevini Çetin Sarıcan yaptı. Divan kâtipliklerini ise Ömer Kılınç, Halit Delen ve Ahmet Selçuk Yılmaz yürüttü.

Dubai Gulfood 2026 Uluslararası Gıda Fuarı’na Gaziantep rüzgarı
Dubai Gulfood 2026 Uluslararası Gıda Fuarı’na Gaziantep rüzgarı
İçeriği Görüntüle

3F9F4019 E9C2 4D18 A7F5 Be3F00850578 1768402612

Toplantıda gündemde yer alan 21 madde, üyelerin oylarıyla kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından başkanlık seçimine geçildi. Seçimde mevcut Başkan Ramazan Balcı ile Mustafa Kemal Güneş yarıştı.

Yapılan oylama sonucunda Ramazan Balcı 1479 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken, Mustafa Kemal Güneş ise 733 oyda kaldı.