Sessizliği denizle birlikte birleştiren özellikle yoğun metropol yaşantısı bulunan kişilerin sakinlik ve maviliği derinden hissedebileceği tekne turları ile keyifli bir tatil geçirilebiliyor. Kış aylarında dahi turistlerin akın ettiği Bodrum nadide ilçeler arasında yerini alıyor. Tekne ile tatil yapmayı sevenlerin sakin deniz yapısı ve uygun gezi rotaları olması açısından Bodrum'u tercih etmesi mümkün oluyor.

Bodrumda Tekne ile Koyları Ziyaret Etmek

İstanbul ile Bodrum arasındaki güzergah İzmit istikameti üzerinden Tekirdağ sahil şeridini takip ederek Bodrum'a ulaşmak eşsiz koyları ve tatil bölgelerini keşfetmek mümkün oluyor. Muğla'nın popüler beldeleri arasında yer alan Didim ve Kuşadası limanları da gezi rotası olarak tercih edilebilir. Bodrum daha çok Ege denizinin ortaya koyduğu berraklığı hissedebilmeyi sağlıyor. Bodrum'un popüler koyları arasında Ortakent cennet koyu, Kargıcak koyu, Akyarlar, Kara incir koyu ve Yalı kabak koyu popüler ve tavsiye edilen bölgeler arasındadır. Ege sahillerini tekne kiralama Bodrum gezisi ile keşfedebilmek sahil kent yaşantısına sahip ve bu tarihi bölgenin tadını çıkarabilmek için eşsiz bir deneyim sunuyor.

 İstendiğinde duru ve berrak denizinde koy alanında yüzülebilir. Denize kolaylıkla açılabilir. Tekneyle beraber balık tutmanın keyfine varılabilir. Yaz aylarında daha çok tercih edilen tekne turları istendiğinde kent bölgesindeki limana demirlenerek iç bölgelerdeki tarihi ve turistik alanlara gezi amaçlı çıkılabilir. Tüm bu eşsiz fırsatı doğal güzellikleri kiralık tekne ile tadabilmek deniz'in binbir tonunu sabah ve akşam keyifle izleyebilme fırsatı yakalamak tatil sürecinde farklılık arayanlar için eşsiz bir deneyim oluşturacaktır.