Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesi çalışmalarına yoğun bir şekilde gerçekleştiren CHP Gaziantep Milletvekili adayları, Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığını (GESOB) ziyaret etti.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na gerçekleştirilen ziyarette, Gaziantep’in ve Türkiye’nin sorunları konuşuldu, çözüm önerileri anlatıldı. Ziyarete CHP’nin Gaziantep Milletvekili Adayları Hasan Öztürkmen, Melih Meriç, Vijdan Aktaş, Müge Düşün ve  mevcut milletvekili Bayram Yılmazkaya, Eski Şahinbey Belediye Başkanı ve Milletvekili Yaşar Ağyüz ile birlikte parti yöneticileri katıldı.

Öztürkmen: "Kazanacağız"

GESOB’a gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP Gaziantep Milletvekili adayı Hasan Öztürkmen, ‘’Türkiye zor zamanlardan geçiyor. Bu zor zamanları hasarsız atlatmak için Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. Bizler de saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızın partimize ve Genel Başkanımıza olan ilgilerini hem görüyor hem de en içten hissediyoruz. Bu doğrultuda Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığını kazanacağını biliyoruz. CHP’nin de iktidar olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz.’’ dedi.

Esnaf Bakanlığı Kurulacak

Esnafın zor bir dönemden geçtiğini ve CHP'nin iktidara geldikten sonra ilk 100 gün içinde Esnaf Bakanlığı kuracağını ifade eden Hasan Öztürkmen,  ‘’Esnaf başımızın tacıdır ve maalesef ki memleketimizin en sorunlu kesimidir. Esnaflarımız için çalışmalarımız en önemli olanlar arasında. Esnaf Bakanlığı kurup sizi bir sorun için 4-5 bakanlık ile uğraştırmayacağız.’’ şeklinde konuştu.

Meriç: "Odalarımızla Uyum İçinde Çalışacağız"

CHP İktidarında başta esnaf odaları olmak üzere bütün odalarla uyum içinde çalışacaklarını belirten CHP Gaziantep Milletvekili Adayı Melih Meriç,  ‘’İktidarımızda Esnaf Odalarımız ile büyük bir uyum içinde çalışacağız. Üretici ile tüketici arasındaki en önemli köprü olan esnafımızı vergi yükünden kurtaracak, kredi ve hibelerle onları rahatlatacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Özcan: "Milletvekilleri Ulaşılabilir Olmalı"

Yeni dönemde meclise gidecek vekillerinin ulaşılabilir olmaları gerektiğine dikkat çeken GSEOB Başkanı İsmet Özcan, ‘’ Biz GESOB olarak 28. dönemde mecliste şehrimizi temsil edecek olan milletvekillerimizden ulaşılabilir olmalarını istiyoruz. Bu zamana kadar CHP’nin Gaziantep Milletvekillerine ulaşmakta güçlük çekmedik. Yeni dönemde de bunun böyle devam etmesini istiyoruz. Çünkü Bizler esnaflarımızın sorunlarını sizlere iletemezsek sorunları da çözemeyiz.’’ diye konuştu.