Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, en güzel köfteyi yapanların ödüllendirildiği etkinlikte katılımcıları yalnız bırakmadı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen ‘Aile Merkezleri Geleneksel Piknik Günleri’ programına; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, binlerce kadın ve çocuk katıldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, 3 gün devam eden etkinlikten yaklaşık 5 bin kişinin faydalandığını söyledi.

Piknikte çeşitli yarışmalar ve tesisler arası oyunlar düzenlendi. Köfte yoğurma yarışması, örgü örme yarışmasında dereceye girenlerin yanı sıra Kuran-ı Kerim okuyan en yaşlı kursiyer, Kuran-ı Kerim hatim eden en genç kursiyer, okuma-yazma kursundaki en yaşlı üyeye hediyeler verildi, yarışmalarda dereceye giren kişilere çeşitli ödüller verildi. Ayrıca etkinliğe katılan ve isteyen çocukların yüzleri boyandı, kendilerine balon verildi. Çocuklar, Önce Öğren Sonra Eğlen projesi kapsamında gerçekleştirilen oyunlara katıldılar.

Bizim Gönlümüzden Herkes Birinci

Etkinlikte konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Şehitkamil, gerçekten büyük bir aile. Bu büyük ailenin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Kadınlarımızla birlikte yıl boyu etkinliklerimiz devam ediyor. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz bu bahar etkinliğinde, bu güzel havada hep birlikteyiz. Tabii bu Mayıs ayıyla birlikte bu sene farklı bir noktadayız. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin kaderini belirleyecek bir seçim atmosferi içerisindeyiz. Ben sizlere katılımınız için teşekkür ediyorum. Bu etkinlikte sembolik olarak birisi birinci olabilir ama bizim gönlümüzden herkes birinci. Çünkü ben her zaman şunu söylerim. Hiçbir kadın yemek yaparken, kötü olsun diye yemek yapmaz. Elinden ne geliyorsa malzemesiyle birlikte en iyisini yapmaya gayret gösterir. Yapılan köftelere jürimiz tek tek not verdi. Ama herkesin damak zevki farklı. Ben kendime göre puan verdim. Jürideki arkadaşlarımız kendi damak tatlarına göre puan verdi.”

 

Önemli Bir Süreçteyiz

Etkinlikte konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak, şu sözleri kaydetti:

“Köftelerin tadına baktık. Hepsi ayrı güzeldi. Ellerinize sağlık. Hepsinde farklı bir güzel lezzet vardı. Başkanımıza, teşekkür ediyorum. Tabii önemli bir süreçteyiz. 14 Mayıs çok yaklaştı. Bir haftamız kaldı. Gördüğümüz herkese konunun önemini anlatmamız gerekiyor. Bu seçim, diğerlerinden farklı bir seçim. Sayın Cumhurbaşkanımız, 21 yıldan beri çok önemli çalışmalar yürüttü. Sizler de bunlara şahitsiniz. Özellikle hiçbir zaman kadınlarla ilgili bu kadar çok şey yapılmadı. Türkiye'nin, bu kadar büyük bir kadın teşkilatı hiçbir zaman olmadı. Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde oldu. Kadınlarımız için pek çok kanunlar yaptık. 65 yaş üzeri kadınlarımıza aylık bağlandı. Eşi vefat eden kadınımıza aylık bağlandı. Sayın Cumhurbaşkanımız, hiç kimseyi kimseye muhtaç etmeden kadınlarımızı hep yukarı çıkaran bir yapı içerisinde oldu.”

 

Desteklerinizi, Dualarınızı Bekliyorum

Etkinlikte konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Bünyamin Bozgeyik, “Karnımız doydu, ellerinize sağlık. Hepinizi tebrik ediyorum. Muhteşem olmuştu. Biz de sizler gibi yıllarca Hacıbaba'da Karşıyaka'da, Kayaönü’nde gezdik. Cenabıallah önümüzü açtı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda, Genel Müdürlük yaptık. Şimdi de Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın saflarında AK Parti Milletvekili Adayı olarak karşınızdayız. Desteklerinizi, dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun” ifadelerini kaydetti.