Başkan Fadıloğlu, “Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. İstikrarın sürmesi çok önemli. Halkımızın vermiş olduğu destekle hayat standardımız günden güne yukarıya çıktı” dedi.

İncilikaya Mahallesi’nde düzenlenen etkinliğe; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstikrarın Sürmesi Çok Önemli

Programda konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Bundan 21 yıl önce milletin partisi olarak kurulan AK Parti, 21 yıldır hayatımızın her noktasını ilmek ilmek işledi. Allah'a şükür, o günlerden bugünlere gelene kadar halkımızın büyük desteğini gördük. Halkımızın vermiş olduğu destekle hayat standardımız günden güne yukarıya çıktı. Yeter mi? Yetmez. İnsanoğlu, her şeyin en iyisine layık. Bunu daha yukarıya çıkarabilmek adına yeniden bu seçimde halkımızın desteğine ihtiyacınız var. Bu seçim, artık birilerinin milletvekili seçilmesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı makamına oturmasının ötesinde dünya mazlumlarının gözünde olan bu memlekette istikrarın sürmesi çok önemli. Eğer bu ülkede istikrar varsa, huzur varsa, güven varsa, ekonomik göstergeler yukarıya çıkacak. 14 Mayıs, bu memleketin dönüm noktası. Halkımız, her zaman bizim arkamızda durdu. Buna inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah 14 Mayıs'la birlikte yeni bir destanın yazılması, ikinci yüzyılın inşası için büyük destek bekliyoruz. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin.”

Yapılmaz Denilenleri Yaptık, Aşılmaz Denilenleri Aştık

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Adayı Derya Bakbak, şu ifadeleri kaydetti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 21 yıldan beri çok önemli çalışmalar yaptık. Kadınlarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, engellilerimiz, Gazilerimiz, şehitlerimiz için Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yapılmaz denilenleri yaptık, aşılmaz denilenleri aştık. Yollar yaptık, köprüler yaptık, hastaneler yaptık, üniversiteler yaptık, hızlı tren yolları yaptık ve ülkemizin, şehrimizin, milletimizin hizmetine sunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde pek çok projelere imza attık. Eşi vefat eden kadına aylık bağladık. 65 yaş üzerine aylık bağladık. Gençlerimizin en iyi eğitim imkanına ulaşmaları için tüm çalışmaları yaptık. Öğrencilerimizin  kitaplarını önlerine getirdik. Bugün çocuklarımız en iyi eğitim imkanını alsınlar diye bu kitaplar önlerinde duruyor. Geçmişte biz, eğitim dönemine başlarken kırtasiye kırtasiye kitabı arardık. Bazen bulurduk, bazen sene sonuna kadar bulamazdık. Ama bugün çocuklarımızın kitapları önlerinde duruyor. Gazi şehrimizde göreve geldiğimizde 6 bine yakın dersliğimiz vardı. Bugün 24 bin dersliğimiz var. 6 bin dersliğimizin daha yapımı devam etmektedir. Tüm şehirlerimize üniversite yaptık.”

Recep Tayyip Erdoğan Liderliğindeki AK Parti Yaptı

Programda konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı İrfan Çelikaslan, şu sözleri kullandı:

“21 yıldır, destansı başarılara imza atan, yüzyılın başarılarına imza atan AK Parti; sağlıkta, eğitimde, dış politikada, savunma sanayinde, tarımda, ülkemizi kalkındırmak için büyük mücadeleler gösteren AK Parti var kardeşlerim. Bakın, sağlık deyip geçmemek lazım. AK Parti öncesi cenazelerimizi, hastanelerde rehin bıraktığımız günleri unutup; çocuğumuzu, eşimizi, kardeşimizi ameliyat için hastaneye götürdüğümüzde paran varsa tedavi olursun, paran yoksa ölüme mahkumsun derlerdi bize. Ne yaptı AK Parti? Her tarafı hastanelerle donattı. Kardeşlerim, bakın ben de bir iş adamıyım. AK Parti iktidara geldiğinde 1 tane organize sanayi vardı. Bugün 6 tane organize var elhamdülillah. 280 bin kişi için ekmek kapısı orası. Kim yaptı bunları? Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti yaptı.”

Bizim Davamız, Milletimizin Birlik Davasıdır

Programda konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Bizim davamız, milletimizin birlik davasıdır. Biz; varlığın da yokluğun da paylaşıldığı, külfeti paylaşanların, nimete de uzanabildiği, her şeyin adaletli paylaşıldığı, kavgaların olmadığı, ayırmadan, kayırmadan bu mazlum milleti, Türk'ünü, Kürt'ünü, Alevi'sini, Sünni'sini ay-yıldızlı bayrağı altında kucaklayacak bir heyecanı bütün yüreğimizde taşıyoruz. Bu heyecan için gerekirse ömrümüzü de vermeye hazırız. 14 Mayıs'a kadar davamızı anlatmak için durmak yok, yola devam. Allah hepinizden razı olsun” sözlerini kaydetti.