Çok sayıda futbolcusunu kiraya gönderen Kırmızı-siyahlı takımda kalan futbolcular ise İstanbul’a giderek TFF'nin Riva tesislerine yerleşti.

Yeni sezon hazırlıkları ve futbolcuların antrenmansız kalmaması için toplanan 12’ye yakın futbolcu Teknik Direktör Erdal Güneş yönetiminde İstanbul Riva’da çalışmalarına başlayacak.

-GAZİANTEP FK OYUNCULARI KAPIŞ KAPIŞ GİTTİ

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan deprem felaketinin ardından sezonun geri kalanına devam etmeyecek olan Gaziantep FK'da futbolcuların durumları netlik kazanmaya başladı. Çok sayıda oyuncu başka kulüplere kiralanırken kulüp bulamayan oyuncuların ise görüşmelere devam ettikleri öğrenildi. 2023-2024 sezonunda hakları baki olarak kalacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nde çok sayıda oyuncu ile yollar ayrıldı.

Süper Lig'den bir çok kulübün oyuncularına talip olduğu kırmızı siyahlı ekpte bu sayede maaş yükü de alınmış olacak. Takımın iskeletinin bozulmadan futbolcuların form durumlarının kaybolmaması için atılacak bu adıma birçok kulüp de destek gösterdi.

Şu ana kadar 12 futbolcusunu kiralık olarak gönderen ve iki oyuncu ile yollarını ayıran Gaziantep Futbol Kulübü’nde 10 futbolcu ise henüz kulüp bulamadı. Bu oyuncuların ise bu hafta içerisinde gerek Süper Lig’den gerekse 1. ligden kulüp bularak ligin kalan bölümünü futbol oynayarak geçirmeleri bekleniyor.

KİM NEREYE GİTTİ?


Yaşanan Büyük Deprem Felaketi nedeniyle ligden çekilen Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü’nde 14 oyuncu başka takımlara transfer oldu.

Bu sezon maddi olarak ligde sıkıntılı günler geçiren Kırmızı-Siyahlı takım, deprem sonrasında ligden çekilirken 14 oyuncusunu ise kiralık olarak başka kulüplere gönderdi. 10 futbolcu ise henüz kulüp bulamadıkları öğrenildi.
Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan Süper Lig takımlarından Gaziantep FK'da 14 oyuncu başka takımlara transfer oldu. Joa Figueiredo ve Halil İbrahim Pehlivan bonservisiyle giderken diğer 12 futbolcu ise kiralık olarak sözleşme imzaladılar.

Papy Djilobodji (Kasımpaşa)
Alexandru Maxim (Beşiktaş)
Lazar Markovic (Trabzonspor)
Joao Figuierido (Başakşehir)
Halil İbrahim Pehlivan (Çaykur Rizespor)
Arda Kızıldağ (Ankaragücü)
Mirza Cihan (İstanbulspor)
Valmir Veliu (İstanbulspor)
Furkan Soylap (Adana Demirspor)
Günay Güvenç (Kasımpaşa)
Mustafa Eskihellaç (Kasımpaşa)
Luka Stankovski (FC Gorica)
Mustafa Burak Bozan (Tuzlaspor)
Ömürcan Artan (Tuzlaspor)

HANGİ OYUNCULAR KULÜP ARIYOR?


Gaziantep Futbol Kulübü’nde şu ana kadar 14 futbolcu ile yollar ayrılırken kulüp arayan 10 futbolcu bulunuyor. Bu futbolcuların ise kısa sürede kiralık olarak başka kulüplere gitmesi gündeme geldi. İşte o futbolcular;


Ertuğrul Ersoy
Stelios Kitsiou
Erten Ersu
Matej Hanousek
Berkan Küpelikılınç
Marko Jevtovic
Abdülkadir Parmak
Angelo Sagal
Onurhan Babuscu
Alexander Merkel