Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde saat 16:00'da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 25 dakika sürdü.

Cic6885

Isınma ve top kapma çalışmalarıyla başlayan antrenmanın ana bölümünde maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi.

Kırmızı siyahlı ekip, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Trendyol Süper Lig'de 26. hafta maçları cuma günü başlayacak. Haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından birisi ise Gaziantep Samsunspor mücadelesi oldu.

Sezona istediği gibi başlayamayan Samsunspor, aldığı galibiyetlerle ligde 13. sıraya kadar yükseldi. Gaziantep FK ise ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Gaziantep temsilcisi topladığı 27 puanla 17. sırada bulunuyor. Peki Gaziantep - Samsunspor maçı hangi gün, saat kaçta? İşte, Gaziantep Samsunspor maçına ilişkin son bilgiler…

Samsunspor, Trendyol Süper Lig 26. haftasında pazar günü saat 16.00'da Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda gerçekleştirilecek karşılaşmayı, Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılığını ise Murat Tuğberk ve Furkan Ürün yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise, Oğuzhan Aksu görev alacak.

G G T M4V R X I A App O H

GAZİANTEP SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’de 26. hafta heyecanı Gaziantep Samsunspor maçıyla devam ediyor.

Gaziantep FK- Samsunspor mücadelesi 18 Şubat Pazar günü saat 16.00’da başlayacak.

Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GAZİANTEP FK SON DURUM

Gaziantep ligde oynadığı son karşılaşmada İstanbulspor maçından 3-1 galibiyetle ayrıldı. Gaziantep FK bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

SAMSUNSPOR SON DURUM

Samsunspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Karadeniz temsilcisi geride kalan haftalarda topladığı 29 puanla 13. sırada yer alıyor.

GAZİANTEP TARAFTALARINA ÇAĞRI

Gaziantep FK Süper Lig’in 26. hafta karşılaşmasında 18 Şubat Pazar günü Gaziantep Stadyumunda saat 16.00'da Samsunspor'u konuk edecek.

18 Şubat Pazar günü saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadele Gaziantep Arena Stadyumunda oynanacak.

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz, ''Lig'de zorlu maçta Samsunspor'u konuk edeceğiz. Nefes kesen mücadeleyi takip etmeye, tüm sporseverleri bu heyecana birlikte ortak olmaya davet ediyoruz. Hep birlikte tribünde olalım. Galip gelip tüm kenti ve taraftarlarımızı mutlu edeceğimize gönülden inanıyorum'' dedi.

Yılmaz, gazetecilere, teknik direktör Marius Sumudica ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Galibiyetlere devam edeceklerini aktaran Yılmaz, şöyle devam etti:

"Takımımız iyi durumda, her zaman güveniyoruz. İstanbulspor maçı bizim için önemliydi ve güzel oyun sergilediler. 3 puanımızı aldık. Bundan sonraki her maç final gibi geçecek. Önümüzde zorlu 2 takımla maçımız var. Bunlardan da puan veya puanlar alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

Gaziantep'te lüks sitede çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı Gaziantep'te lüks sitede çıkan yangın korku ve paniğe yol açtı

Taraftarların da desteğini sürekli hissettiklerini dile getiren Memik Yılmaz, daha çok desteğe ihtiyaçlarının olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Taraftarlarımız sağ olsun, bu şehre sahip çıkmaları lazım. Taraftarlarımıza güveniyorum. Her şeyi bir tarafa bırakıp takıma sahip çıkma zamanı. İnşallah önümüzdeki maçlarda dolu statta oynarız. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var."