Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasinda sahasinda oynayacagi Besiktas maçi hazirliklarini yeni teknik direktörü Selçuk Inan yönetiminde sürdürdü.

Selçuk İnan yönetimindeki antrenman saat 18.00’de basladi ve yaklasik 1 saat 15 dakika sürdü. Isinma ve koordinasyon çalismalariyla baslayan antrenmanin ana bölümünde genis alanda çift kale maç gerçeklestirildi.

Antrenman sirasinda kirmizi-siyahli futbolcularin neseli halleri dikkat çekti.

Gaziantep ekibi, 11 Mart Pazartesi günü saat 20.30’da konuk edecegi Beşiktas maçi hazirliklarini yarin gerçeklestirecegi antrenmanla sürdürecek.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Gaziantep FK Teknik Direktörü Selçuk İnan ile  1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladıktan sonra ilk mesajını sosyal medya hesabından verdi. İnan, "Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum" dedi.

Gaziantep Futbol Kulübü, Teknik Direktör Selçuk İnan ile 1.5 yıllık mukavele imzaladı. İmza sonrası ilk açıklamalarını sosyal medya hesabı üzerinden yapan İnan, "Ülkemizin mücadele simgesi şehri olan Gaziantep'in kıymetli takımı Gaziantep FK ile anlaşmaya vardık. Bu görevi bana layık gören herkese gönülden teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun farkındayız, sizleri mutlu edebilmek için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Ligde üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrasında Sumudica’nın görevine son veren Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni teknik direktör Selçuk İnan, ilk antrenmanda futbolcularına öyle bir moral verdi ki, oyuncular adeta kendine geldi.

İslahiye'de toplu taşıma araçları denetlendi İslahiye'de toplu taşıma araçları denetlendi

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Siyahlı takımda Selçuk İnan, oyuncularını bu maça konsantre etmeye çalışırken, “Korkmayın.. Gelin... Biz böyle oynuyoruz. Birbirinize yardım edeceksiniz. Maçta aynı zamanda konuşarak, birbirinizi uyararak, bütün aklımızı, benliğimizi sahaya vererek gerisini göreceksiniz” diyerek oyuncularına uyarılarda bulundu.