REFORM HABER - Gaziantep FK Yönetim Kurulu Başkan Memik Yılmaz'ın başkanlığında acil toplandı. Gündem teknik direktör Marius Sumudica ve futbolcuların geleceği masaya yatırıldı.

Rumen çalıştırıcı gitmek istemiyor. Ancak son haftalarda alınan başarısız sonuçlar, takımın küme düşmenin en büyük adayı haline gelmesi ve taraftar baskısı yönetimi ikiye böldü.

Bazı yöneticiler kalmasından yana tavır alırken, bazıları ise kesinlikle gitmesi ve taze bir kanın gelmesi görüşünde.

Başkan Memik Yılmaz'ın şartların oluşması halinde Sumudica'nın gitmesini istediği yönünde oy kullandığı öğrenildi. Yönetiminin ise nasıl bir karar alacağı merakla beklenirken, alternatif teknik adamlar da gündeme geliyor.

Gaziantep FK'da toplantıdan sızan bilgilere göre çıkan ortak karar şu yönde.

Sanayici Ekrem ve Halaf Algan’ın anne acısı Sanayici Ekrem ve Halaf Algan’ın anne acısı

Sumudica ile devam etmeme. Bazı Futbolcular ile ilgili ağır yaptırımlar olacak. Kümede kalma primi dudak uçuklatan cinsten.

Yönetimde gitmesini istemeyenlerin gerekçesi ise şu anda kadroda bulunan Rumen oyuncular.

Bu oyuncuların Sumudica sonrası ne yapacağı merak ediliyor. Sumudica ile ilgili kesin kararın kısa sürede belirlenmesi bekleniyor.

Gaziantep FK'da yönetimin bugün yarın bir araya geleceği belirtildi. Yönetimin sadece Teknik Direktör Sumudica  ile değil futbolcularla da toplantı yaptığı ve hepsinin dikkatinin çekildiği öğrenildi.

Futbolcuların sert bir dille uyarıldığı, kendilerini toparlamaları istendiği öğrenildi.

Son haftalarda bireysel haytaların da artması üzerine futbolculara kendinizi toparlayın uyarısı yapıldı. Uyarıları dikkate almayanlar cezalandırılacak.