Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nde önemli atamalar gerçekleşti. Personel Daire Başkanlığı'na Mehmet Geyik getirildi. Başkan Yardımcılığı görevine ise Yakup Kolsuz atandı.

Sıcak gelişme! Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nden önemli atamalar! O isimler belli oldu!

Daha önce Personel Başkan Yardımcısı olan Geyik, başkanlık pozisyonuna yükselirken, Çocuk Hastanesi Kalite Destek Müdürü Kolsuz, Başkan Yardımcılığına terfi etti. Her iki isim de başarısıyla tanınıyor.

Ayrıca, Ordu'da Toplum Sağlığı Memuru olarak görev yapan Cevdet Ergin, Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü'nde Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak atanırken, Mahmut Bilal Nas ise Bilişim Uzmanı olarak göreve başladı.

Gaziantep Şehir Hastanesi'nde de Başhekim Yardımcılığı pozisyonlarına atamalar yapıldı. Dr. Ömer Yener İnal ve Dr. Hakan Özerol, Başhekim Yardımcısı olarak atanırken, Mahir Güler ise Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 4 Aralık'ta istifa eden sağlık idarecilerinin yerine yapılacak atamalar merakla bekleniyor. Kamu Hastanelerinde görev yapan 150 sağlık idarecisinin yeni atamalarının kısa sürede açıklanması bekleniyor, bu konuda gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrilmiş durumda.