REFORM HABER- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Nizip-Karkamış yolu üzerine yapılan Yeşil Nizip Mezarlığının İdare Binası, Hizmet Binası ve Cami yapımı için girişimlerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Sarı,  Nizipli hayırsever Hacı Mehmet Cankesen ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Sarı, defin işlemlerinin gerçekleştiği Yeşil Nizip Mezarlığıyla ilgili eksikliklerin giderilmesi için gerçekleşen görüşmenin olumlu sonuçlandığını ifade etti.

Nizip için çalışmaya ve yorulmaya devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Sarı, ‘’Yeşil Nizip Mezarlığımızın İdare Binası, Hizmet Binası ve Camisi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin'i ziyaret ettik. Görüşmelerimiz neticesinde Camimiz Nizip'li hayırseverimiz Hacı Mehmet Cankesen (Dürümcü Emmi) tarafından İdare Binamız ve Hizmet Binamız ise Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacaktır. Şehrimize hayırlı olmasını diliyor, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ve Hayırseverimiz Hacı Mehmet Cankesen'e teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, ‘‘Yeşil Nizip Mezarlığı’nın Camisini yaptıracak olan hayırsever Mehmet Cankesen’e teşekkür ederek şu ana kadar Nizip’ e hizmet etme noktasında elimizden ne geldiyse ne yaptık ve bundan sonrada yapmaya da devam edeceğiz çünkü Nizip bizim için çok önemli Nizipliler bizim için çok önemli onların her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır’’ dedi.