Gaziantep'te  resmi ilan yayınlana hakkı bulunan gazetelerin sorunlarının giderilmesi konusunda önemli girişimlerde bulunan G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri ziyaretlerini sürdürüyor. Birlik üyeleri, bu bağlamda Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Adil Sani Konukoğlu’nu da ziyaret ettiler.


G10 üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Gaziantep medyasında yaşanan sorunlar ele alındı. Birlik üyeleri, 4 ay önce başlattıkları ortak girişim ile, sorunlarının çözümü konusunda önemli mesafeler katettiklerini belirttiler. Bu bağlamda, Ankara ve İstanbul’da önemli programlar gerçekleştirdiklerini, Gaziantep’te de siyaset ve bürokrasiye yönelik ziyaretlerde bulunduklarını söyleyen birlik üyeleri, Gaziantep iş dünyası ile iyi ilişkilerini olduğunu belirttiler.


Sanko Holding Yönetim Başkanı Adil Konukoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gaziantep medyası ile bugüne kadar çok iyi ilişkilerimiz oldu. Hem Sanko Holding, hem STK, hem de spor kulüplerindeki görevlerimiz dolayısıyla hep iç içe olduk. Daha nitelikli bir yerel medya için, biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız”* ifadelerini kullandı.