REFORM HABER - Gaziantep Valisi Davut Gül, il girişlerinde yol kontrolü yapan emniyet ve jandarma görevlileri ile sürücülere baklava ikramında bulundu.

Gül, yaklaşan Kurban Bayramı Kurban dolayısıyla Gaziantep  il girişlerinde asayiş ve yol kontrolü yapan emniyet ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Görev başındaki ekiplere baklava ikram eden Gül, onlarla bir süre sohbet etti.

Asayiş uygulaması sırasında durdurulan araç şoförleri ve yolcular ile de sohbet eden Gül, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyararak, baklava ikramında bulundu.

Vali Davut Gül,  Adana Yolu Uygulama Noktası Kuzey Gişeleri Uygulama Noktası #KurallarlaYolVerHayata ziyaretlerine devam ederek, ''Tatile çıkan bütün vatandaşlarımıza hayırlı yolculuklar, bayramda çalışan bütün personele hayırlı görevler diliyoruz. Trafik kazalarından dolayı her yıl binlerce canımızı kaybediyoruz. Ölümlerin çok büyük bölümü kural ihlallerinden dolayı meydana geliyor. Ekiplerimiz 7/24 denetimlerini sürdürecekler. Lütfen kurallara uyalım. Hız, emniyet kemeri, yolcu sayısı vb. tedbirler sizi hayata bağlar.'' ifadelerini kullandı. 

Yola çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uymaları gerektiğini vurgulayan Gül, şunları kaydetti:

"Gaziantep Doğuyu batıya bağlayan yolların büyük önemli bir kısmı Gaziantep'te geçiyor. Biz de bu yollarda 24 saat esasına göre görev yapan güvenlik görevlisi arkadaşlarımızın bayram öncesi çalışmaları görmek için geldik. Hem de kontrol noktalarında durdurulan vatandaşlarımızın bu kontrolden memnun olup olmadıklarını görmek için geldik. Gördük ki durdurulan araçların sürücüleri memnun. Hem onların hem de şehirlerin güvenliği için bu işin yapıldığının farkındalar. Bayram  ve tatil süresince çalışmalarımız ve tedbirleimiz 7/24 aralıksız sürecek.''

Kurban Bayramı dolayısıyla çalışan bütün emniyet ve jandarma personelinin bayramlarını kutlayan Gül, "Kurban Bayramı, dostlukların, kardeşliklerin ve fedakarlıkların üst seviyede olduğu günler. Kimsenin canının yanmaması, üzülmemesi için varsa kırgınlıkların ortadan kalkması için önemli günler." dedi.