REFORM HABER - Gaziantep Üniversitesine bağlı Onkoloji hastanesi büyük depremde büyük hasar gördüğünden dolayı kapatıldı.

Hastanede tedavi gören 15 hasta Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilerek tedavilerine burada devam ediliyor.

Onkoloji Hastanesinin alt kısmında bulunan Radyoloji Onkoloji hastanesi de depremden etkilenerek hizmet veremeyecek duruma geldi.

YENİ HİZMET BİNASI EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Gaziantep Üniversite Kampüsü içerisinde inşaatı devam eden Onkoloji Hastanesinin en kısa sürede tamamlanarak yeni binasında hastalara hizmet veremeye başlayacak.

Yaklaşık 20 yıldan beri hastalara hizmet veren Onkoloji Hastanesi bugün itibari ile kapatılarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine taşındı.

Hastanenin kapatılması ile ilgili açıklamada bulunan hastane Başhekimi Prof. Dr. Hakan Şevki Eren şu ifadelere yer verdi;

'' Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrası ilimiz ve hastanemiz etkilenmiştir. Öncelikle asrın felaketi sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Yaklaşık 20 yıldır hizmet verdiğimizi Onkoloji Hastanemize deprem sonucunda tahliye kararı verildi. Bu zamana kadar hastalarımıza en iyi şekilde hizmet ederek sağlık alanında elimizden geleni yaptık. Yeni hizmet binamızın inşaatı tamamlanana kadar geçici olarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hastalarımızı sağlıklarına kavuşturmak için elimizden geleni ben ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte yapacağız. Hastanemizde tedavi gören 15 hastamızı büyük bir hassasiyet ile naklini gerçekleştirdik ve tedavilerine devam ediyoruz.''