Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Muro karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ 'Ben Bu Cihana Sığmazam' dizisine dahil oldu.

ATV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizine dahil olan Mustafa Üstündağ Behçet Şavlı karakteriyle hayranlarını heyecanlandırdı. Ünlü oyuncunun dizideki karakteriyle ilgili meraklar artarken, hayatı da araştırılmaya başlandı..

Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı Devrim Özkan'dan bikinili pozlar! Son paylaşımına yorum yağdı

Yaptığı bir operasyonda Cezayir Türk'ün (Oktay Kaynarca) silahlarına el koyarak onları köşeye sıkıştıran Behçet Şavlı, yeraltı dünyasının saygı duyulan ismidir..

ATV ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Burak Çelik gibi isimler yer alıyor.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ'ın dizinin kadrosuna dahil olması izleyicileri sevindirdi.

Mustafa Üstündağ, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Behçet Şavlı karakterine hayat verecek.

Her salı akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam 58. bölümü ile ekranlara gelecek.

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde babasının memleketi olan Safranbolu'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğu Adana'da geçmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi almıştır ve ardından Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği ve MSM Oyuncuları gibi sahnelerde rol almıştır. Oyunculuk kariyerine Yılan Hikayesi dizisiyle adım atmıştır ve daha sonra Bana Sevmeyi Anlat, Yersiz Yurtsuz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Merhamet gibi birçok yapımda rol almıştır.

Mustafa Üstündağ ’Behçet Şavlı’ rolüyle Ben Bu Cihana Sığmazam kadrosuna dahil oldu! Kurtlar Vadisi’nin Muro’suydu...

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle yeniden gündem olan Mustafa Üstündağ'ın hayatı hakkında araştırma yapanalar ise eşinin de oyuncu olduğunu duyunca şaştı kaldı.

İşte Mustafa Üstünda başta olmak üzere ünlülerin eşleri ve sevgilileri...

.

Dizinin yeni bölüm fragmanında Mustafa Üstündağ'ı görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ünlü oyuncunun diziye dahil olması kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu.