Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Mayıs hava durumu tahminleri açıklandı. Yapılan son değerlendirmelere göre, Gaziantep’te kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

METEOROLOJİ KUVVETLİ YAĞIŞ İÇİN UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 24 Mayıs hava durumu tahminleri açıklandı. Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu ve Trakya, İç Ege, Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin batısı, Zonguldak ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı Yılmaz’dan aşure ve dondurma ikramı

Yağışların, Ege'nin doğusu, (Konya ve Karaman hariç) İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve Isparta, Adana, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısında yerel kuvvetli, Hatay çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, yağışlı bir havanın hakim olduğu cuma gününde sıcaklıklar iç kesimlerde mevsim normallerinin 3-5 derece altında seyredecek.

METEOROLOJİ UYARDI: GAZİANTEP’E KUVVETLİ YAĞIŞ GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Gaziantep’te 24 Mayıs Cuma günü parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Editör: Ahmet Oğuz Çapan